Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf als

als pedagogisch medewerker KDV (vaste groep) en KDV flex (op meerdere groepen)

op onze locaties Het Houtsnipnest 
24 uur voor zowel op onze vaste groep als meerdere groepen. Dagen zijn in overleg!  

Wist je dat…

 • we graag met je meedenken over jouw ideale baan? Heb je voorkeur voor een groep en/of locatie? Of voor een combinatiefunctie met een van onze netwerkpartners? Er zijn bij ons veel mogelijkheden!
 • zowel starters als ervaren pedagogisch medewerkers welkom zijn?

Over jou
Dankzij jouw positieve aandacht, geduld en creativiteit krijgen kinderen alle ruimte om zich te ontwikkelen en zo hun talenten te ontdekken. Jij weet ieder kind uit te dagen op zijn/haar niveau en bedenkt avontuurlijke activiteiten die daarbij passen. Wij zijn op zoek naar 2 pedagogische medewerkers. Eén voor op een vaste groep en één voor op meerdere groepen. We zijn op zoek naar een leuke, proactieve en enthousiaste collega! 

Over je nieuwe werkplek
Een tweede thuis voor de kinderen, maar ook voor jou. Al onze locaties hebben tal van samenwerkingen en zijn maatschappelijk betrokken. Betrokkenheid is ook wat jullie als team uitstralen. En plezier in het werk staat voorop!

KDV Het Houtsnipnest -> Het betreft twee locaties waarvan één locatie een IKC locatie is.
Onze locatie in het IKC betreft de leeftijd van de kindjes 4 tot 7 jaar.
Onze locatie in het KDV pand betreft leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Beide locaties zijn op 10 minuten loopafstand van elkaar verwijderd. We bevinden ons in Rokkeveen. In de buurt hebben we een winkelcentrum. Ideaal om na het werk je boodschappen te doen of om lekker te shoppen! We zijn een hecht team die goed met elkaar door één deur kan en graag samenwerkt! Ben jij sociaal, proactief en enthousiast? Lees dan snel verder! 

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

 • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola. 

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

 • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

 • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

 • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

 • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Dit breng je mee als

Voor vragen kun je contact opnemen met Melissa, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!  

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures