hoofdkantoor

Het hart van onze groei

Eigenlijk bestaat er maar één plek op aarde die je echt je werkplek mag noemen: de buurt, de wijk, de school waar je geworteld en verbonden bent, met de mensen, de gezinnen en alle krachten om je heen. Zo zien we dat bij gro-up. 

Wij zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, onderwijs, jeugdhulp en buurtwerk. Wij creëren – voor kinderen en gezinnen - de voorwaarden om te kunnen groeien. Dat werk gaat altijd over de directe leefomgeving: de straat, de buurt, de wijk, de mensen die je er tegen komt. Met 3000 medewerkers, op ruim 300 locaties maken we het verschil voor kinderen en gezinnen. Een sterke centrale organisatie zorgt dat onze collega’s zich helemaal aan hun lokale werk kunnen geven, in het vertrouwen dat ze ontzorgd zijn.

Het gro-up hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs is een shared service centrum met een brede dienstverlening. We werken er aan de samenhang in ons gedachtegoed, van gebouwen tot IT, tot human resources, financiën, bestuurszaken, kwaliteitszorg en communicatie. Kortom, hier doen we alles om ons werk te laten groeien en bloeien.