Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker BSO op het IKC het Zwanenbos 
voor 32 per week, dagen in overleg 
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489 

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker op een van onze kinderopvanglocaties in Zoetermeer volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En je helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen.  

Waar kom je te werken? 

Op IKC het Zwanenbos hebben we plek voor een pedagogisch medewerker die gaat werken op het Speeltaalhuis. Dit is de peuterspeelzaal van IKC het Zwanenbos. 
Je zal onderdeel worden van een team van 5 pedagogisch medewerkers. We zijn een IKC wat inhoudt dat we het speeltuin van de basisschool delen en in één gebouw zitten. Je komt te werken op een groep van 20 kinderen tussen de 4 en 8,5 jaar. 

 

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 en € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

 • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola. 

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

 • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  

 • Je bent zorgzaam, proactief en kan de kindjes goed begeleiden en begrijpen. Het is belangrijk dat je open communiceert naar iedereen. 

 • Je bent enthousiast en neemt de rest van het team hierin mee.

 • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

 • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

 • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Dit breng je mee als

Bij vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met Melissa Darici, recruiter, via 06 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures