Zet je eerste stappen als stagiair Social Work of Pedagogiek op een van onze locaties in Gouda, Zoetermeer, Den Haag of Rotterdam

Stage lopen bij gro-up jeugdhulp

gro-up jeugdhulp biedt een gevarieerde en uitdagende stageplaats binnen een dynamische werkomgeving.

 • Doe jij de opleiding hbo Social Work, Pedagogiek of vergelijkbare opleiding?
 • Ben je hiervoor op zoek naar een stage voor minimaal 3 dagen per week voor minimaal 6 maanden.
 • Wil je een leerzame en uitdagende stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als stagiair kun je je ontwikkelen binnen verschillende facetten van het groepswerk op een van onze naschoolse behandelgroepen voor kinderen tussen 5 en 12 jaar in Gouda, Zoetermeer of Den Haag. In Rotterdam biedt je met je collega’s het Dagprogramma Jonge Kind aan voor kinderen van 2 tot 6 jaar met een ontwikkelingsachterstand. Naast het groepswerk zul je ambulant met gezinnen en scholen werken in de vorm van opvoedondersteuning aan ouders en individuele- en schoolbegeleiding aan kinderen. Gedurende jouw stage breiden we je takenpakket steeds verder uit en leiden je op tot een topper van een collega!

Bij gro-up jeugdhulp leer je meer over het werken met kinderen en jongen met autisme, ADHD, trauma- of hechtingsproblematiek. Wij bieden ook jeugdhulp aan kinderen en jongeren zonder een diagnose, die moeilijkheden ervaren in hun ontwikkeling. Wij helpen kinderen en jongeren verder om zich te ontwikkelen en met ouders gaan we samen aan de slag om weer positief te kunnen opvoeden.

Wat breng jij? 

 • Je volgt het 3e of 4e leerjaar van de opleiding Social Work, Pedagogiek of een vergelijkbare opleiding.
 • Je bent enthousiast en leergierig.
 • Je beschikt over inlevingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en staat stevig in je schoenen.
 • Je hebt een proactieve werkhouding. Geduld en doorzettingsvermogen zijn voor jou een tweede natuur.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Een stagecontract op maat, afgestemd op jouw beschikbaarheid.
 • Een stagevergoeding.
 • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
 • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.

Wij zijn gro-up

We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg. 

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook als stagiair Social Work/ Pedagogiek ervaar je die kracht.

Let op: Op dit moment hebben wij geen jeugdhulp stageplaatsen meer beschikbaar.