Groei mee als kraamverzorgende in opleiding

Werken in de kraamzorg is een roeping. Het is een beroep waarbij je een verschil kunt maken in het leven van pasgeboren baby's en hun families. Bij gro-up kraamzorg hebben we een passie voor het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning tijdens deze bijzondere fase. We geloven in de kracht van samenwerking en streven ernaar om elke dag een veilige en liefdevolle start te bieden aan gezinnen in Nederland.

Als kraamverzorgende bij gro-up ben je een belangrijke schakel in het geboorteproces. Je biedt niet alleen medische zorg en assistentie, maar ook emotionele steun en begeleiding aan de kersverse ouders. Jouw aanwezigheid zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin ouders kunnen wennen aan het ouderschap en waarin ze alle nodige kennis en vaardigheden kunnen opdoen om zelfstandig voor hun baby te zorgen.

Misschien vraag je je af hoe je kraamverzorgende kunt worden en wat het BBL-traject inhoudt. Bij gro-up bieden we de mogelijkheid om via een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) opgeleid te worden tot kraamverzorgende. Dit betekent dat je werken en leren combineert, zodat je direct praktijkervaring kunt opdoen terwijl je jezelf verder ontwikkelt.

Het BBL-traject bij gro-up is een uitgebreid programma waarin je alle benodigde kennis en vaardigheden leert om een professionele kraamverzorgende te worden. Je zult werken onder begeleiding van ervaren professionals die je zullen ondersteunen en coachen tijdens je leerproces. Daarnaast volg je theoretische lessen en neem je deel aan praktijkgerichte trainingen om je vaardigheden verder aan te scherpen.

Het mooie van het BBL-traject is dat je direct een salaris ontvangt voor het werk dat je verricht. Je bent immers aan het leren én werken tegelijk. Dit betekent dat je niet alleen een waardevolle opleiding krijgt, maar ook financiële zekerheid hebt tijdens je studie. Het is een geweldige kans om een diploma te behalen terwijl je praktijkervaring opdoet en je passie voor de kraamzorg kunt volgen.

Bij gro-up geloven we in de kracht van een hecht team. Samen met andere gepassioneerde kraamverzorgenden vorm je een warme en ondersteunende gemeenschap. We delen kennis, ervaringen en werken samen om de best mogelijke zorg te bieden aan onze cliënten. Onze organisatie heeft een sterke focus op professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling. We zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt om te groeien in je rol als kraamverzorgende.

Dus, ben je op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle carrière in de kraamzorg? Wil je werken bij een organisatie die zich inzet voor kwaliteit en zorgzaamheid? Dan is gro-up kraamzorg de plek voor jou. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die een passie hebben voor kraamzorg en graag willen bijdragen aan de veilige start van nieuw leven.