gro-up kraamzorg

“Bijzonder om bij zo'n intiem moment te zijn.” 

Misschien is werken in de kraamzorg wel het mooiste dat er is: werken aan het begin van een leven. Bij gro-up kan dat aan huis, in een kraamhotel of op kantoor. 

Kraamzorg Rotterdam en Den Haag 

De naam gro-up is nog relatief nieuw binnen de wereld van kraamzorg. Maar als kraamzorgprofessional in de regio’s Rotterdam of Den Haag ken je ons misschien wel. Vroeger werkten we onder de namen Kraamzorg Rotterdam e.o. en KraamzorgNU. Behalve onze naam, hebben we aan de kraamzorg niet zoveel veranderd. Wel kunnen we nu ook gebruik maken van het netwerk en expertise van onze professionals uit de kinderopvang, buurtwerk en jeugdhulp. Zelfde zorg, meer expertise. 

Alle kraamzorg vacatures

Werken in een kraamhotel 

Als kraamverzorgende sta je klaar om pasgeboren kinderen en kersverse moeders in de watten te leggen. Zodat de eerste dagen een goede basis leggen voor de ontwikkeling van kind en gezin.  Daarnaast kun je in de gro-up kraam- of geboortehotels leren en gebruikmaken van de expertise van je collega's. En met onze drie hotels in Rotterdam en een in Den Haag, is er vast een locatie dichtbij je huis.  

Als kraamverzorgende bij gro-up heb je een unieke combinatie: werken in een kraamhotel en kraamzorg bij mensen thuis.  

Korte lijntjes in de buurt voor kind en gezin  

Je zet je in om kind en gezin de best mogelijke start te geven. Maar ziet vast ook wel eens iets wat die start bemoeilijkt. Zoals een zusje of broertje dat wat extra hulp kan gebruiken. Of een gezin dat op weg geholpen wil worden in een nieuwe buurt. gro-up biedt naast kraamzorg ook kinderopvang, buurtwerk en jeugdhulp aan. En we werken veel samen met zorgpartners in de buurt. Hierdoor zijn de lijntjes met andere professionals heel kort. En daar zijn kind, gezin en jij enorm mee geholpen. 

Jezelf blijven ontwikkelen  

Zoals we werken aan de ontwikkeling van kinderen, zo ondersteunen wij die ook van onze medewerkers. Bij gro-up willen we dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen. En dat kan op allerlei manieren. Zo kun je je verder ontwikkelen in het kraamzorgvak. Of misschien wil je later wel een andere richting op. Omdat de dienstverlening van gro-up zo breed is, zijn er veel verschillende functies en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.  

Vind jouw kraamzorgbaan 

Is gro-up dé werkgever voor jou? Solliciteer dan direct via WhatsApp. Of bekijk onze vacatures. 

Bekijk de kraamzorg vacatures