gro-up kinderopvang

Je bent van harte welkom

gro-up is altijd dichtbij. In meer dan 300 wijken en dorpen in Zuid-Holland en Utrecht vind je ons. Je kunt jouw vak uitoefenen bij de buitenschoolse opvang (BSO), het kinderdagverblijf, de peuteropvang en bijzondere vormen van opvang, zoals antroposofische opvang en kinderopvang plus. We zijn er voor kinderen van 0 tot 13 jaar en voor de ouders/verzorgers. Met veel plezier, professionaliteit en bevlogenheid.

gro-up is het veilige vangnet en de stoere trampoline tegelijk. We laten kinderen graag opveren, verder kijken en verder reiken. Een vertrouwde omgeving om je verwondering de vrije loop te laten. Wat zie je, wat kun je, waar heb je zin in, wat zijn je talenten? Kinderen spelen, beleven, ontdekken en groeien bij onze kinderopvang.

Een vertrouwde omgeving voor kinderopvang vraagt een dubbeltalent: een groot hart maar ook goed onderbouwde opvattingen over je vak. Onze kinderopvang is gebaseerd op de beste ideeën over gedrag, hersens en trauma in de wereld. En omdat ieder kind anders is, zorgen we dat ieder op zijn eigen manier behandeld wordt. De omgeving, zoals school, ouders/verzorgers en betrokkenen in de buurt helpen daarbij. 

Bij gro-up kun je het verschil maken voor kinderen. Geef hen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. En óók bij jezelf. Want om te groeien in je beroep is gro-up een geweldige plek!