gro-up kinderopvang

“Dit is écht mijn plek. Op de groep voel ik me veilig, hier kan ik zijn wie ik ben.” 

Waar zoek jij naar in je nieuwe kinderopvangbaan? Is het de ligging van de locatie? Leuke collega's?  De flexibiliteit om meer of minder uren te werken? Korte lijntjes met jeugdhulpverleners? (Door)groeimogelijkheden? Bij gro-up zit je in al deze gevallen op de juiste plek. 

Ontdek hoe het is om te werken in de kinderopvang

Werken in de buurt

gro-up is altijd dichtbij. We hebben zo'n 300 locaties in Zuid-Holland en Utrecht. Dus er is vast een werkplek in de buurt van je huis, de school van je kinderen of het huis van je ouders waarvoor je mantelzorg verleent. Je kunt jouw vak uitoefenen bij de buitenschoolse opvang (BSO), het kinderdagverblijf, de peuteropvang en bijzondere vormen van opvang, zoals antroposofische opvang en kinderopvang plus.  

Alle kinderopvang vacatures

“Ik had de wens om 32 uur te werken. Dus nu werk ik op de BSO en geef ik daarnaast peutergym.”
Pim, pedagogisch medewerker  

Naar een voltijd baan 

Kinderen gaan natuurlijk maar een paar uur per dag naar de peuteropvang of de BSO. Maar jij wil best meer werken. Omdat gro-up verschillende soorten opvang aanbiedt, kan je uren combineren. ’s Ochtends op de peuteropvang, ’s middags op de BSO. Of maak net als Pim een andere stap. Hij zocht een sportieve baan en is nu de favoriete meester van kinderen op de BSO in Zoetermeer. En zorgt dat peuters al vroeg gaan bewegen dankzij peutergym.   

Ideaal te combineren 

Wist je dat werken in de kinderopvang ideaal te combineren is met een andere baan, hobby of studie?  Op de BSO en in de peuteropvang werk je namelijk maar een paar uur per dag. Dus dan heb je een vast inkomen én genoeg tijd om andere dingen te ondernemen.  

"Ik begon als zij-instromer in de kinderopvang, maar nu voelt het alsof ik hier altijd al had moeten zijn. Het is een plek waar ik elke dag ontwikkel, net als de kinderen."

Korte lijntjes voor het kind 

Je wil dat de kinderen in je groep het mooiste uit zichzelf kunnen halen. Maar soms vraagt een kind net iets meer aandacht. Of de aanpak vergt een andere expertise dan die jij kunt bieden. gro-up biedt naast kinderopvang ook kraamzorg, buurtwerk en jeugdhulp aan. Hierdoor zijn de lijntjes met andere professionals heel kort. En daar zijn kind, gezin, buurt en jij enorm mee geholpen. 

Coaches die helpen ontwikkelen 

Zoals we werken aan de ontwikkeling van kinderen, zo ondersteunen wij die ook de ontwikkeling van onze medewerkers. Bij gro-up willen we dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen. Pedagogisch coaches leren je on the job je vaardigheden te vergroten en er zijn verschillende functies en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Misschien wil je op termijn wel een andere richting op?  Zoals Lucinda die naast pedagogisch medeweker, adjunct-locatiemanager is. Of Joy die doorgroeide van pedagogisch medewerker naar locatiemanager. En nu evenementen organiseert voor alle domeinen van gro-up.  

“Ik zocht naar een functie binnen gro-up die ik naast mijn werk als pedagogisch medewerker kan doen. Ik werk nu één dag per week als adjunct-locatiemanager.” - Lucinda, pedagogisch medewerker 

Vind jouw kinderopvangbaan 

Is gro-up dé werkgever voor jou? Solliciteer dan direct op een van onze vacatures in de kinderopvang. En heb je vragen. Via een WhatsApp zijn die zo beantwoord.   

Bekijk de kinderopvang vacatures