Werken en leren in de kinderopvang

Vind een opleidingstraject dat bij jou past

Klaar om je eerste carrièrestappen te zetten in de kinderopvang? Bij gro-up bieden we verschillende trajecten om te werken en/of leren in het dynamische werkveld van de kinderopvang. Meer informatie vindt je op hier:

Stage lopen BBL opleiding

EVC-traject

Wel al praktijkervaring maar niet de juiste opleiding voor een functie als pedagogisch medewerker? Overweeg dan ons EVC-traject, waarbij je de benodigde competenties aantoont op basis van je werkervaring. Of je nu ervaring hebt opgedaan als zorgmedewerker of bijvoorbeeld als gastouder, ons EVC-traject biedt jou de mogelijkheid om binnen 3-6 maanden een erkend branchecertificaat te behalen. Zo kun je voldoen aan de kwalificatie-eis en de overstap maken naar een rol als pedagogisch medewerker.

Denk je dat dit iets voor jou is? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een EVC-traject.

Neem contact op

Zij-instroom of verkorte opleiding

Heb jij een verouderd diploma dat valt onder categorie A2 of B2 in deze lijst van de cao kinderopvang? Wil je heel graag (terug) de kinderopvang in? Dan kunnen we jou een aanvullende opleiding aanbieden van 3 tot 6 maanden werken en leren, waarna je kwalificeert om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Graag kijken we samen met jou naar een werklocatie bij jou in de buurt!

Bekijk de vacatures

BBL-opleiding tot pedagogisch medewerker

Ontdek de mogelijkheden voor een BBL-opleiding als pedagogisch medewerker in de kinderopvang bij gro-up! Werk en leer tegelijkertijd gedurende deze opleiding. Na succesvolle afronding ontvang je een erkend mbo-diploma en kun je bij ons blijven werken.

Wij nemen de kosten van de opleiding voor onze rekening, én je ontvangt direct salaris. Je gaat één dag per week naar school en werkt drie dagen als pedagogisch pedewerker op een van onze 200 vestigingen in jouw buurt. Laat gro-up jou begeleiden naar jouw droombaan!

Schrijf je in voor BBL

Pedagogisch medewerker Kim volgde de BBL opleiding

 

 

Stage lopen in de kinderopvang

Ben je op zoek naar een inspirerende stageplek tijdens je opleiding tot (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker of medewerker sport en bewegen? gro-up heeft 200+ locaties in Zuid-Holland en Utrecht met o.a. kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO’s. Zo is er altijd een plek die bij jou past.

Bij gro-up bieden we een veelzijdige stage waarin je niet alleen veel leert, maar ook plezier hebt. Als enthousiaste stagiair(e) maak je deel uit van ons team en doe je waardevolle werkervaring op. Gedurende je stageperiode kun je natuurlijk rekenen op goede begeleiding en ondersteuning.

Meld je aan

Werken naast je studie: bijbaan in de kinderopvang

Volg jij een kindgerichte opleiding zoals de PABO, ALO of Pedagogische wetenschappen? Dan is een bijbaan in de kinderopvang interessant voor jou! Afhankelijk van jouw vooropleiding en voortgang kun je bij gro-up aan de slag als medewerker flexpool voor de BSO of op het kinderdagverblijf. 

Als pedagogisch medewerker in de flexpool word je ingezet op momenten waarop een locatie extra collega’s nodig heeft, bijvoorbeeld bij verlof, vakantie of ziekte. Je werkt op diverse locaties en met verschillende leeftijdsgroepen. Liever op een vaste locatie werken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een leerzame en afwisselende rol waar je veel ervaring opdoet in werken met kinderen.

Vacatures pedagogisch medewerker flexpool