Groei mee als stagiair Pedagogisch Medewerker op één van onze locaties

De stage
Of je nu activiteiten verzorgt op de BSO, een fles geeft aan een baby, liedjes zingt tijdens het fruit schillen of met een aantal peuters opzoek gaat naar insecten in de tuin. Als (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang of Sport en Bewegingsmedewerker op de BSO is geen enkele dag hetzelfde.

Buiten dat je de opvang van kinderen tussen 0-13 jaar verzorgt, draag je ook bij aan hun ontwikkeling, onderhoud je contact met de ouders, bouw je een band op met je collega’s en de kinderen en voer je licht huishoudelijke taken uit.

Wij delen graag onze kennis. Wie je ook bent, bij gro-up bieden we je de ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Dat geldt voor kinderen, jongeren en gezinnen voor wie we er zijn. En het geldt even hard voor iedereen die bij ons leert en stage loopt! Wij begeleiden jou graag tijdens jouw groeipad op weg naar het moment waarop jij jouw felbegeerde diploma in ontvangst mag nemen! 

gro-up biedt diverse (BOL) stageplekken aan voor verschillende opleidingen en niveaus, zoals MBO Pedagogisch Medewerker niveau 3, MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 en MBO Sport en Bewegen niveau 3 en 4.

Doe je een andere op kinderopvanggerichte opleiding? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat breng jij?

  • Je zoekt een stageplaats bij een kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang.
  • Je vindt het leuk om met kinderen te werken en wil graag een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling.
  • Je houdt van afwisselende werkzaamheden.
  • Je legt makkelijk contact.
  • Je neemt initiatief en bent ondernemend.
  • Je bent enthousiast en leergierig.

Wat gro-up jou biedt?
gro-up biedt jou een uitdagende stageplaats aan, met een betrokken en ervaren werkbegeleider die jou zal begeleiden tijdens je opleiding. Daarnaast krijg je een vergoeding op basis van het aantal dagen dat je stageloopt.

  • Een stagecontract op maat, afgestemd op jouw beschikbaarheid.
  • Een stagevergoeding.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 
Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg. 

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook als stagiair (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker of als stagiair Sport en Bewegen ervaar je die kracht. 

gro-up is altijd dichtbij. Je vindt ons in meer dan 300 wijken en dorpen in Zuid-Holland en Utrecht. Je kunt stagelopen bij de buitenschoolse opvang (BSO), het kinderdagverblijf (KDV), de peuteropvang (PO) en bijzondere vormen van opvang, zoals antroposofische opvang en kinderopvang plus.  Met veel plezier, professionaliteit en bevlogenheid. 

Let op: de sluitingsdatum voor de start in september is 1 juni en de sluitingsdatum voor de start in februari is 1 december. Dit formulier is alleen voor BOL stages. Voor BBL mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via deze link

Vul hieronder je gegevens in dan neemt de studentencoördinator contact met je op

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?