Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als adjunct locatiemanager op het Houtsnipnest

in Zoetermeer
voor 32 tot 36 uur per week (20 uur Adjunct en maximaal 16 groepsuren)

De baan

Jij maakt het verschil voor collega’s, kinderen, ouders en samenwerkingspartners. Door het nemen van duidelijke beslissingen met de daarbij behorende heldere communicatie.
ls adjunct locatiemanager ondersteun je de locatiemanager met alle operationele, organisatorische en administratieve werkzaamheden. Daarnaast sta je op de groep om in verbinding te staan met de werkvloer.

Samen met de locatiemanager geef je sturing aan het team en zorg je voor een soepel lopende organisatie waar een plezierige werksfeer voorop staat. Jij verbindt de verschillende groepen en treedt naar buiten als ambassadeur.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op onze locatie in Zoetermeer. Hier hebben we naast hele dagopvang ook peuteropvang en BSO. Naast de uren waarin je de adjunct taken uitvoert, sta je als pedagogisch medewerker op de groep. Het is belangrijk dat je kwalificeert voor alle werksoorten en op elke werksoort wil werken. Zo blijf je in verbinding staan met het team. Je zal veel sparren, samenwerken, samen plannen uitzetten en oppakken maar ook veel verantwoordelijkheid dragen. Het is daarom belangrijk dat je goed kan samenwerken en transparant werkt. Je bent de schakel tussen het team en de locatiemanager waardoor je organisatiesensitief en integer bent.

Wat ga je doen als adjunct locatiemanager?

Nog voor de wekker sta jij naast jouw bed! Want je ziet iedere dag als een nieuwe uitdaging en je hebt passie voor jouw vak.

 • Minimaal een mbo4 diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt.
 • Je hebt je VE en voldoet aan de 3F taaleis.
 • Je bent flexibel inzetbaar over 4 dagen, waarvan zeker op de maandag. 
 • Heb je al ervaring? Dat is dan mooi meegenomen! We staan ook zeker open voor sollicitanten zonder ervaring in een soortgelijke functie. 
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op de groep. 
 • Je beschikt over coachende en motiverende vaardigheden en kunt goed pedagogisch voorbeeld geven

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 7: € 2.874 tot € 3.837 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren.
 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek.
 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.
 • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact zoeken met Melissa Darici, recruiter, bereikbaar via 06 – 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

De vacature wordt eerst intern uitgezet. Voeg een leuke motivatie toe aan je sollicitatie. Laat ons vooral weten waarom jij de juiste kandidaat bent voor deze vacature! Na ontvangst van je sollicitatie zal je gebeld worden door Melissa Darici en zal erna een gespreksronde volgen.

Stuur uiterlijk voor 9 mei a.s. je cv/brief naar ons toe via de solliciteer button! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures