gro-up buurtwerk

Met elkaar werken we aan fijne, krachtige en sociale buurten

Met buurtwerk willen we samen met jou het welzijn van bewoners en de sociale kwaliteit van de buurt verbeteren. We verbinden en inspireren buurtgenoten en bieden hulp, ruimte en middelen. Onze jongerenwerkers ondersteunen en begeleiden jongeren in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling naar volwassenheid. We doen dit in Aalsmeer, Dordrecht, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Schiedam, Vijfheerenlanden, Waddinxveen, Wassenaar, Woerden en Zoetermeer.

De buurt waar je opgroeit, bepaalt voor een groot deel wie je bent en wie je wordt. Daarom zijn wij in de buurt om te helpen waar dat nodig is. Helpen doen we op allerlei manieren: als vangnet voor jong en oud, springplank, coach, verbinder en actieve aanjager. Vooral dat laatste doen we graag: in verbinding met gezinnen, buurtgenoten, bedrijven en organisaties maken we de buurt beter en leuker.

Het bouwen aan de omgeving geeft het werk bij gro-up buurtwerk een bijzondere kleur en eigenheid. Overal waar het kan, zoeken we de samenwerking. We zijn open, zoekend en vol interesse. Het betekent natuurlijk niet dat iedereen bij gro-up de hele dag een ‘uitvinder’ is. Goede, uitvoering, betrouwbaarheid en continuïteit zijn net zo belangrijk als al het nieuwe. Maar het betekent wel dat je bijvoorbeeld net zo makkelijk met externen werk als met je eigen teamleden. Dat je openstaat voor nieuwe samenwerking. Dat je snel schakelt. En dat je altijd vooruit wilt. Vooruit in wat we samen doen en in je eigen ontwikkeling als professional.