Open avond gro-up kraamzorg in Den Haag

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om als kraamverzorgende in het geboortehotel te werken? Kom dan op donderdag 18 april 2024 naar onze open avond in het GeboorteHotel Haga in Den Haag! Wij openen onze deuren en laten je tijdens een gezellige, interactieve rondleiding kennismaken met gro-up kraamzorg.

Aanmelden

Kraamzorg in GeboorteHotel Haga

Kraamzorg in een geboortehotel neemt alleen maar toe in populariteit. In een huiselijke setting kunnen kraamvrouw, partner en baby hier dag én nacht genieten van kraamzorg mét alle zorg en privacy die ze nodig hebben. Ook voor kraamverzorgenden is werken in het geboorte-/kraamhotel nét even anders. Je werkt hier samen met een team van deskundige collega's zoals andere kraamverzorgenden en verloskundigen. Ook biedt werken in het geboortehotel mogelijkheden voor flexibele contractvormen volgens een rooster, zodat je weet waar je aan toe bent.

Kom gezellig kennismaken!

Tijdens de open avond beantwoorden we natuurlijk al jouw vragen over werken als kraamverzorgende in het geboortehotel. Wat is de rol van een kraamverzorgende tijdens een bevalling? Hoe is werken in het geboortehotel anders dan thuis? Hoe kun je kraamverzorgende worden en hoe werkt herintreden? Wij nemen je mee door het geboortehotel en laten je een van de verblijfskamers zien. Verder vertellen we je hoe je werkdag in het geboortehotel eruit ziet. Ook zijn er kraamverzorgenden aan het werk die je uit eigen ervaring kunnen vertellen hoe het is om bij ons te werken.

Ik ben erbij!

Alles wat je moet weten

Voor wie? Gediplomeerd kraamverzorgenden of partusassistenten, herintreders en mensen die interesse hebben in de opleiding tot kraamverzorgende
Waar? GeboorteHotel Haga (3e etage Juliana Kinderziekenhuis)
Wanneer? Donderdavond 18 april 2024. Vrije inloop van 19:00 tot 20:30.

Aanmelden voor de open avond op 18 april

Op donderdagavond kun je van 19:00 tot 20:30 vrijblijvend binnenlopen en nemen we jou mee in de wondere wereld van kraamzorg in het ziekenhuis. Vul het formulier in zodat wij ons zo goed mogelijk op jouw komst voor kunnen bereiden. Ook ontvang je zo nog een keer alle informatie in je mailbox. En hoe mee zielen, hoe meer vreugd, dus vertel je collega's in de kraamzorg over onze open avond!

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?