Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als Partusassistente GeboorteHotel Haga VIO (Verloskundige in opleiding)

In Den Haag
uren en dagen in overleg

Krijg jij ook een energieboost van het empoweren van een barende vrouw en het verwelkomen van nieuw leven? Dan is een plek als partusassistente in ons team bij gro-up kraamzorg echt iets voor jou! 

In deze belangrijke rol bied je onmisbare ondersteuning aan de aanstaande moeder en haar partner en werkt hand in hand met de verloskundige. Maar daar stopt het niet; na de geboorte schenk je alle benodigde zorg en aandacht aan de kersverse moeder en haar pasgeboren baby.

Bij ons wordt flexibiliteit hoog in het vaandel gedragen; onze partusdiensten zijn dan ook op verschillende momenten, zowel overdag als ’s avonds en 's nachts, ingeroosterd. Een van onze toegewijde partusassistenten zegt het als volgt: "De vreugde en energie die ontstaat wanneer een bevalling succesvol verloopt en je de stralende ouders ziet, is gewoonweg onbetaalbaar."

We zijn gro-up kraamzorg, eerder bekend als kraamzorg Rotterdam, en we zijn niet zomaar een kraamzorgorganisatie. Als de oudste en grootste in Rotterdam en omstreken, bieden we al decennialang zorg die naadloos aansluit bij de unieke behoeften van iedere kraamvrouw. Wat ons onderscheidt? Wij zijn de enige in de regio die zowel thuiszorg als zorg in een Geboortehotel biedt. Dus, wil jij deel uitmaken van iets echt speciaals? Sluit je dan aan bij ons!

Wat breng jij?

 • Je volgt een opleiding tot Verloskundige en zit minimaal in het 3e leerjaar.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur een auto. 
 • Een goede werkhouding en verantwoordelijkheidsgevoel zijn jou op het lijf geschreven.
 • Woonachtig in Den Haag of omgeving.

Wat gro-up jou biedt

Bij gro-up kraamzorg heten we je van harte welkom. Je wordt onderdeel van iets groots, een team van maar liefst 3000 collega's die allemaal het verschil maken voor kinderen en ouders/opvoeders. En weet je wat dat betekent? Groeikansen! We bieden je:

 • Heel veel werkplezier!
 • De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden omdat je aan het werk gaat met verschillende verloskundige, handig voor als je klaar bent met je opleiding;
 • De hulp van collega’s als dit nodig is;
 • Een flexibel contract dat past bij jouw beschikbaarheid;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.194 en € 3.094,- (FWG schaal 35) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Telefoon en een tablet vanuit ons, reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, pensioenregeling, scholingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering.
 • Een omgeving waar jij jezelf mag zijn;
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via ons online portaal, de gro-up academie.
 • Geweldige teamuitjes en leuke evenementen.

Meer weten over werken bij gro-up?

Heb je vragen over de vacature of het sollicitatieproces? Bel of app met Melissa, recruiter, bereikbaar via 06 46 60 28 12

Solliciteren

Heb je een passie voor het ondersteunen van nieuwe ouders en hun pasgeboren baby's? Laat deze kans bij het Haga Geboorte Centrum niet aan je voorbijgaan!

Solliciteren is simpel: vul het formulier hieronder in of stuur ons een WhatsApp-bericht via de knop. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand. 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures