Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als Kraamverzorgende in ons GeboorteHotel Haga & thuiskraamzorg

voor de regio Den Haag en omstreken
uren in overleg


Wat ga je doen?

Is diversiteit en flexibiliteit echt iets voor jou? Reageer dan snel op deze combinatie functie voor kraamverzorgenden, waarbij je zowel in de thuiskraamzorg werkt als in GeboorteHotel Haga wordt ingezet.

In de thuiskraamzorg ben je te gast bij verschillende kraamgezinnen tijdens de bevalling en/of de daarop aansluitende kraamperiode. Je zorgt voor een veilige start van moeder en kind en draagt met je deskundige zorg bij aan hun fysieke en psychische welbevinden.


In ons geboortehotel willen wij dat onze gasten optimaal op krachten komen en echt even tijd hebben voor zichzelf. Daarom bieden wij onze gasten 24-uurs zorg en verblijven zij in één van de fijne, ruime hotelkamers met eigen badkamer. We serveren het ontbijt, de lunch en desgewenst de avondmaaltijd op de kamer. Ook de zorg van een kraamvrouw waarvan de baby is opgenomen op afdeling neonatologie hoort bij deze zorg. In overleg met de verpleegkundige bespreek je of je ook kan bijdrage aan de zorg van de baby.

Ook draai je mee in de partus poule voor zowel de thuiskraamzorg en in het geboortehotel. Het aantal contracturen is bespreekbaar, gezien de combinatiefunctie is een minimum van 24 uur zeer gewenst.

Wat breng jij?

Jij weet als geen ander wat het prachtige vak van kraamverzorgende inhoudt. Je hebt een zorghart, en met jouw enthousiasme weet je van iedere kraamweek een feestje op maat te maken. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match.

  • Je hebt een diploma kraamverzorgende of een mbo-diploma niveau 3 IG met uitstroom differentiatie kraamzorg.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur een auto. 
  • Je bent in het bezit van een KCKZ-registratie.
  • Je bent zelfstandig en kunt goed plannen en organiseren.
  • Je hebt inzicht in de diverse culturele en levensbeschouwelijke achtergronden.
  • Je kent de weg naar zorg- en hulpverleningsorganisaties.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

  • Een boeiende en afwisselende baan waarin jij echt het verschil kan maken in de levens van ouder en kind.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.194 en € 3.094,- (FWG schaal 35) o.b.v. 36 uur per week.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up kraamzorg je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een goede reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, een eindejaarsuitkering, scholing en bijscholing, en de vergoeding van kosten herregistratie.

Meer weten over werken bij gro-up?

Heb je vragen over de vacature of het sollicitatieproces? Bel of app met Melissa, recruiter, bereikbaar via 06 46 60 28 12

Solliciteren

Heb je een passie voor het ondersteunen van nieuwe ouders en hun pasgeboren baby's? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Je reis naar een voldoening gevende carrière als kraamverzorgende begint met een kennismakingsgesprek bij ons op locatie, gevolgd door een gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren is simpel: vul het formulier hieronder in of stuur ons een WhatsApp-bericht via de knop. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand. 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures