Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker op de peutergroep op het Gruttonest in Moordecht 

18 uur, op maandag en woensdag (meer uren/dagen in overleg)
maandsalaris tussen € 2.539 tot € 3.489

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker op een van onze kinderopvanglocaties in Moordrecht volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En je helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen.  

De locatie

De Beren heeft een groen cement keurmerk. Een natuurlijk en groot tuin wat de locatie erg leuk maakt. De tuin is direct aan de groep verbonden. Op loopafstand bevindt zich een groot winkelcentrum. We hebben grote schuifdeuren tussen de groepen wat zorgt voor een leuke werksfeer en onderlinge communicatie. Ook komt er veel lichtinval door de grote ramen en lichte verfkleuren. In december krijgen we een nieuwe huisstijl wat voor meer rust zorgt. We werken nauw samen met CJG, die zich ook in hetzelfde pand bevindt. 

Er zit veel kwaliteit in het team en vooral op deze groep. We werken erg hard en gaan echt voor de kwaliteit. We zijn een groot team van 38 pedagogisch medewerkers.  Er zijn 10 groepen waarvan 5 groepen KDV, de Berengroep is een peutergroep met 16 kindjes waarbij je met een collega op de groep staat. Er bevindt zich een duidelijk structuur op de groep en de kwaliteit zit hoog in vaandel. 

De locatiemanager is een mensen mens en vindt het belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Zij is toegankelijk en benaderbaar.

We werken met Uk&Puk

Werktijden: 07.30-18.30 uur 

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker

Ieder kind wil je het beste geven, toch? Als pedagogisch medewerker bij gro-up is het meer dan willen. Je helpt de kinderen op jouw groep bij hun ontwikkeling. Al spelend en knutselend leren kleine kinderen namelijk enorm veel. Dankzij jouw kennis en ondersteuning ontwikkelen ze zich op het tempo dat bij hen past. Dit kan met een liedje waarmee ze nieuwe woorden leren. Of een spel waardoor ze leren op de juiste manier te bewegen. Zodat ze straks helemaal klaar zijn voor de basisschool. 

Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.  

“Helpen bij de ontwikkeling van kinderen is het mooiste dat er is. Het is fijn om snel te kunnen schakelen met bijvoorbeeld gro-up jeugdhulp.” 

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  
  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  
  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 
  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa, bereikbaar op 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures