Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker BSO op het Gruttonest in Moordrecht 
18 tot 27 uur, op maandag & donderdag. De aanvullende dagen zijn bespreekbaar.
maandsalaris tussen € 2.539 tot € 3.489

Ben jij een pedagogisch medewerker met groene vingers? Op onze groene buitenschoolse opvang kun jij je geluk niet op. 

Waar kom je te werken?

BSO Het Gruttonest heeft een Groen Cement keurmerk. Buiten is er een heel fijne natuurtuin waar de kinderen lekker kunnen ontdekken. Het is een fijne, lichte werkplek waar we ruimtes af kunnen schermen of juist open zetten door middel van schuifdeuren. In december wordt onze locatie omgetoverd tot een ideale gro-up locatie. Volledig in lijn met onze unieke groeivisie. Ook hebben we een groot sportveld naast ons pand waar we vaak gebruik van maken. We hebben 3 BSO groepen op deze locatie. Twee groepen van 4-7 jaar en één groep van 7-12 jaar.

We zijn een groot team van 38 pedagogisch medewerkers. Er zit veel kennis en ervaring in het team. We werken hard en gaan voor kwaliteit. Locatiemanager Ramona is een mensenmens en vindt het belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt. We hebben een hecht team en hebben regelmatig teambuildingsuitjes. We staan voor elkaar klaar en hebben het altijd gezellig met elkaar. 

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker?

Buiten spelen, bewegen en gezonde voeding. Drie belangrijke pijlers voor BSO Het Gruttonest. Weer of geen weer, iedere dag gaan we met de kinderen naar buiten. De buitenruimte van Het Gruttonest is ook bijzonder geschikt voor sport en spel. Dat Groen Cement keurmerk hebben we niet zomaar. Qua activiteiten wordt er heel veel aangeboden als het gaat om natuurbeleving. Zaaien, modder, beestjes en moestuinieren. Niets is te gek! We hebben ook een vacature op de peutergroep waarmee jij je contract uit kunt breiden, mits je de juiste kwalificaties hebt.

Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.  

“Helpen bij de ontwikkeling van kinderen is het mooiste dat er is. Het is fijn om snel te kunnen schakelen met bijvoorbeeld gro-up jeugdhulp.” 

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
 • Een fijne, groene werkplek waar jij lekker je gang kunt gaan.
   

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker BSO

Enthousiasme, energie en nieuwsgierigheid zijn een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

 • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  
 • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  
 • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 
 • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op onze groene BSO misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa, bereikbaar op 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op Het Gruttonest. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures