Terug naar overzicht

Groei mee

als pedagogisch medewerker kinderopvang (zij-instroom) 

op een van onze locaties in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Dordrecht
dagen en uren in overleg

De kans
Heb jij een verouderd diploma dat valt onder categorie A2 of B2 in deze lijst van de cao kinderopvang? Woon je in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Dordrecht en omgeving? En wil je heel graag (terug) de kinderopvang in? Dan kunnen we jou een aanvullende opleiding aanbieden van 3 maanden werken en leren, waarna je weer kwalificeert om in de kinderopvang aan de slag te kunnen! Graag kijken we samen met jou naar een werklocatie bij jou in de buurt!

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 
Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook binnen ons opleidingsprogramma ervaar je die kracht.
 

Wat breng jij?

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • Je opleiding wordt door ons betaald.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto schaal 6 van €2.385,- tot €3.192,- per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
  • Een goede balans in werk-privé.
  • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie, zoals (interne) trainingen en opleidingen.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor vragen ben je altijd welkom bij Melissa Darici via 06 22 06 30 83. 

Solliciteren

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief en CV, zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures