Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker bij gro-up

Binnen  gro-up zijn we op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers voor diverse functies op onze locaties. Bij ons draait alles om het creëren van een inspirerende omgeving voor zowel onze collega's als de kinderen die we begeleiden..

Momenteel hebben we verschillende vacatures open.
Of je nu wilt werken in de buitenschoolse opvang (BSO), het kinderdagverblijf (KDV), voorschoolse opvang (VSO) als onderwijsassistent, Adjunct, locatie manager, peutergymdocent, medewerker speeltaalhuis, peuteropvang jouw voorkeur heeft, zomerkracht, flexkracht, of een combinatie van deze rollen, bij gro-up kan het allemaal! 

Jij krijgt de kans om van elke dag een bijzondere dag te maken! We hechten waarde aan verbinding. Voor onze locaties zijn we op zoek naar collega's die onder andere peutergym willen geven, de moestuin willen verzorgen, speurtochten willen organiseren, dol zijn op knutselen en tekenen, graag buiten ravotten, als klassen assistent willen werken, en nog veel meer!

We kijken graag mee naar jouw voorkeuren voor werktijden en dagen. We zoeken meerdere collega's, dus voel je vrij om met je beste vriend(in) of oud-klasgenoot te solliciteren! Studeer jij aan de PABO, HALO of hbo Social Work richting Jeugdwerk en heb je 50% van je studiepunten binnen? Dan kwalificeer je voor de BSO. Reageer dus ook als je een bijbaan naast je studie zoekt. 

Dit krijg je van gro-up!

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.459 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures