Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker kinderdagverblijf op Paddington


voor 16 uur per week op de maandag en een andere dag naar keuze
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489

We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die het leuk vinden om te werken op het kinderdagverblijf met voorschoolse educatie, VE is niet verplicht maar wel fijn!

Waar kom je te werken?

Locatie Paddington (Morgenstond) is een fijne, ruime locatie met een gemengd team, startende en ervaren collega's werken nauw samen. We bieden hier kinderdagverblijf en peuteropvang. Op beide locaties werken +- 8 pedagogisch medewerkers. 

Je komt te werken op de peutergroep met VE waarbij de kindjes tussen de 2,5 tot 4 jaar zijn. We zijn op zoek naar een leuke pedagogisch medewerker die affiniteit heeft met de doelgroep. Je hoeft geen ervaring of je VE op zak te hebben, heb je dat wel? Dan is dat mooi meegenomen! Extra bijzonder is dat we ook kindjes op de groep hebben van Middin. We werken op de groep samen met een pedagogisch medewerker van Middin. 

Paddington zit dichtbij de basisschool Drentse Hoek en wordt binnenkort helemaal verbouwd. Alles wordt vernieuwd! Vorig jaar hebben we nieuwe speeltoestellen gekregen op ons buitenplein. Dit is een groot en ruim plein waar de kinderen lekker kunnen spelen! 

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker?

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collega's. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang. 

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collega's, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt energie van het werken met verschillende leeftijdsgroepen en bent een bevlogen, betrokken en enthousiaste collega die er plezier uit haalt om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en de kinderen laat groeien en bloeien.

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • Je bent beschikbaar op maandag en woensdag. 

  • Zelfverzekerdheid. Je staat stevig in je schoenen en toont initiatief. 

  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

Wordt een gro-upper!

Solliciteer snel, want voor je het weet is de vacature vervuld. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures