Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf 

op onze locatie Het Zandkasteel in Vleuten-De Meern
voor 27 uur, 3 dagen (in overleg)

De baan

Bij ons kinderdagverblijf Het Zandkasteel zijn we op zoek naar gedreven pedagogisch medewerkers die willen bijdragen aan een omgeving vol avontuur, ontdekkingen en warmte voor kinderen van 1-4 jaar.

Waarom kiezen voor Het Zandkasteel?

Een warm welkom waar iedereen zich thuis voelt, omdat we geloven in de kracht van verbondenheid. Het Zandkasteel is een plek waar samenwerking en plezier centraal staan, omdat we geloven dat lachen en vreugde cruciaal zijn in de ontwikkeling van kinderen. Onze natuurlijk ingerichte tuinen bieden een uitdagende speelomgeving waar kinderen worden aangemoedigd om te verkennen en te spelen.

Het Zandkasteel maakt deel uit van kindcentrum Het Zandkasteel, gevestigd in het pand de Weide Wereld, centraal gelegen in de wijk Vleuterweide. We delen het gebouw met onze peuteropvang en BSO, scholen, de sporthal en het welzijnswerk, waardoor we een uitdagende omgeving bieden voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar.

Ben jij enthousiast om bij Het Zandkasteel elke dag een avontuur van je werk te maken? En ben jij beschikbaar voor 3 dagen, waarvan bij voorkeur de dinsdag, woensdag en vrijdag? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu!

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Dit breng je mee als

Bel of app met Melissa, recruiter, bereikbaar via 06 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures