Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker kinderdagverblijf op Olleke Bolleke

voor 18 tot 27 uur, op woe, vrij en andere dagen in overleg 
maandsalaris tussen de €2.539 en €3.489 per maand 

De baan

Voor onze kinderdagverblijf Olleke Bolleke zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerkers die willen bijdragen aan een omgeving vol avontuur, ontdekkingen en warmte voor kinderen. 

De locatie

Kinderdagverblijf Olleke Bolleke heeft drie groepen. De groepen hebben de namen Kikker, Beer en Nijntje. De groepen Beer en Nijntje vangen maximaal 15 kinderen op in de leeftijd van 0-3 jaar. Groep Kikker vangt maximaal 16 kinderen op in de leeftijd van 2-4 jaar. De kinderen maken deel uit van één stamgroep.
Wij werken daarnaast met open deuren: kinderen hebben de mogelijkheid om op andere groepen of in andere ruimtes te spelen.

We hebben een hele grote buitenruimte, vooral natuurlijk ingericht. Ook hebben we een ruime binnenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. 
We zijn gelegen naast een winkelcentrum, ideaal om na het werk nog lekker te shoppen of boodschappen te doen! 

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker?

Ieder kind wil je het beste geven, toch? Als pedagogisch medewerker bij gro-up is het meer dan willen. Je helpt de kinderen op jouw groep bij hun ontwikkeling. Al spelend en knutselend leren kleine kinderen namelijk enorm veel. Dankzij jouw kennis en ondersteuning ontwikkelen ze zich op het tempo dat bij hen past. Dit kan met een liedje waarmee ze nieuwe woorden leren. Of een spel waardoor ze leren op de juiste manier te bewegen. Zodat ze straks helemaal klaar zijn voor de basisschool. 

Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.  

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola. 

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker!

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures