Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker BSO in Zevenhuizen
voor 16 - 28 uur, dagen in overleg
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489

Geef sport op de BSO een boost! Ben jij klaar om jouw passie voor sport te combineren met de ontwikkeling van kinderen? Dan hebben we een baan die voor jou de moeite waard is. Lees snel verder over deze sportieve vacature in Zevenhuizen.

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker op de bso?

Met jouw (sport)opleiding en ervaring ben jij de kampioen die een uitdagend sport- en spelprogramma neerzet op de buitenschoolse opvang. Jij zorgt voor activiteiten die perfect aansluiten bij de behoeften van de kinderen en maakt elke dag een avontuur!

Waar kom je te werken?

Je komt terecht in een enthousiast team op (een van) onze locaties in Zevenhuizen. We zoeken collega's op de bso voor Het Welpennest en Het Kwartelnest. Samen gaan we op zoek naar de locatie die het beste bij jou past.

Dit krijg je van gro-up!

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.489 tot € 3.421 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • De kinderen leren je elke dag nieuwe innovatieve spelregels zodat zij winnen ;-)

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker op de bso

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  
  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  
  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 
  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre.

Solliciteren

 

Solliciteer snel, want anders is het plekje op deze leuke locatie in Zevenhuizen misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures