Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker Kidsclub op het Toekannest
voor 16 uur op de dinsdag, donderdag en vrijdag
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489 

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En je helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen. Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat nodig is om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.

Waar kom je te werken?

Onze locatie is gevestigd in Zoetermeer Oosterheem. We zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 16 uur per week. In de praktijk werk je 13,25 in de schoolweken en in ze schoolvakanties werk je meer uren. Je werkt de dinsdag, donderdag en vrijdag. Dinsdag en donderdag op de Kidsclub (8-12 jaar) en de vrijdagmiddag op de BSO (4-8 jaar).  

Wat ga je doen als

In de ochtend hebben we de speeltaalhuis en in de middag de BSO en de Kidsclub. De BSO bevindt zich op de begane grond en de Kidsclub boven.
Op de Kidsclub hebben we air hockey en tafeltennis. Erg leuk om te spelen! We hebben een mooie loungehoek en er wordt iedere dag een activiteit georganiseerd. We mogen ook gebruik maken van een gymzaal van de Gemeente die wij mogen huren waar we één keer per week gebruik van mogen maken (november - maart).

We hebben twee vaste collega's (een mannelijke en vrouwelijke collega). Zij werken al een aantal jaar op de Kidsclub en in de vakanties werken we samen met andere Kidsclubs om activiteiten te ondernemen

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.

Dit breng je mee als

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op deze toffe locatie al vervuld. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures