Terug naar overzicht

Groei mee

als pedagogisch medewerker BSO

Uren en dagen in overleg. Voor onze locaties in Dordrecht

De Baan
Op de BSO geef jij een leuke en leerzame invulling van vrije tijd van kinderen. Met ons Fit & Fun-programma hebben kinderen altijd iets te kiezen. Je helpt kinderen zelfstandig en actief in het leven te staan. Van beestjes zoeken met een vergrootglas tot levend stratego, jij draagt bij aan het meest leuke activiteiten!
Een baan op de BSO in Dordrecht is goed te combineren met een baan bij een van onze kinderdagverblijf locaties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Jouw nieuwe werkplek
Elke locatie kenmerkt zich door zijn huiselijke sfeer en vriendelijke collega’s. Onze locaties zijn gelegen in Dordrecht en de Hoeksche Waard. De werktijden voor de voorschoolse opvang liggen tussen 07:00 uur en 08:45 uur. De buitenschoolse opvang gaat van start na school en is open tot 18:30 uur. Tijdens schoolvakanties werk je hele dagen.

Klik op de naam van de locatie waar je kan komen te werken:

Wat breng jij?

Jouw uitdaging is om kinderen een onvergetelijke ervaring te geven op de BSO. Je bruist van de energie en hebt een hoofd boordevol ideeën. Jij past perfect bij ons want:

  • Je bent altijd bereid een stap extra te zetten.
  • Je bent in het bezit van een diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. Check hier je diploma. 
  • Ervaring in het werken met de observatiemethode KIJK! is een pre. 

Wat gro-up jou biedt

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wil je meer weten?

Dat kan! Stel ze aan Simone Laupman, recruiter, bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag in de oneven weken en donderdag via 06-22063083.

Groei je mee?

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures