Terug naar overzicht

Haal het beste uit jezelf

als (flexibel) pedagogisch medewerker
op de buitenschoolse opvang en/of het kinderdagverblijf in Rotterdam, Dordrecht, Berkel en Rodenrijs of de Hoeksche Waard 

Ben jij een enthousiaste hbo-student van een kindgerichte opleiding met een passie voor kinderen en heb je al 50% van je studiepunten behaald? Dan ben jij precies wie we zoeken bij gro-up!
check hier of jouw opleiding hieronder valt.

Bij gro-up geloven we in het potentieel van elke kind en streven we ernaar om hun groei en ontwikkeling te ondersteunen op alle mogelijke manieren. Als toekomstige professional in dit werkveld, heb jij het in je om een positieve impact te hebben op de levens van kinderen.

Waarom kiezen voor deze (bij)baan

 1. Uitdaging: Bij gro-up krijg je de kans om in een stimulerende omgeving te werken waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en in de praktijk kunt brengen. Deze (bij)baan biedt een unieke kans om te groeien als professional.
 2. Professionele begeleiding: Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden tijdens je inwerkperiode. We geloven in het delen van kennis en ervaring om jouw groei te ondersteunen.
 3. Diverse leerervaringen: Bij gro-up krijg je de kans om te werken met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen en achtergronden. Dit biedt een rijke leerervaring en stelt je in staat om je aan te passen aan verschillende situaties.
 4. Flexibiliteit: We begrijpen dat je als student veel verplichtingen hebt. Daarom bieden we flexibele werktijden en mogelijkheden om je werkdagen aan te passen aan je studierooster.

Wat breng jij?

 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Of genoeg studiepunten als je een kindgerichte hbo studie volgt. Volg jij een kindgerichte hbo-opleiding zoals Pedagogiek of Social Work met als uitstroomprofiel Jeugd? Dan kan je wanneer je 50% van je studiepunten hebt behaald aan de slag als pedagogisch medewerker! Check hier het stappenplan.
 • Je brengt lef, energie, humor en nieuwsgierigheid met je mee.
 • Je hebt oog voor de wensen van je omgeving.

Wat gro-up jou biedt

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
 • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 22 06 30 83.

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma of cijferlijst/overzicht studiepunten met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures