Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als online marketing specialist
op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
voor 36 uur per week

Ben jij een ervaren online marketing specialist die zijn of haar expertise wil inzetten om een significante impact te maken bij een grote speler in het sociaal domein? Kom werken bij gro-up en til het online marketinglandschap naar een hoger niveau!
 

Wat ga je doen als online marketing specialist

Je bent niet zomaar een online marketing specialist; jouw vaardigheden zijn T-shaped. Je beheerst het volledige spectrum van online marketing, met daarbij een diepgaand begrip van data-analyse (tools en technieken).

Jij bent de brug tussen onze marketingstrategie en de digitale wereld. Met jouw expertise creëer je goede doordachte online marketingplannen die naadloos aansluiten bij onze doelen. Je bent niet alleen bezig met het bedenken van tactische plannen, maar ook met het meten van hun impact. Door de juiste data te verzamelen en analyseren, geef je het managementteam en de directie waardevolle inzichten en adviezen. Ook identificeer je zo kansen voor het optimaliseren van campagnes en het maximaliseren van de online marketing ROI.

Jouw missie? Het voortdurend verbeteren van de online volwassenheid van gro-up, het optimaliseren van onze online vindbaarheid en het versterken van onze grip op de digitale klantreizen van diverse doelgroepen. Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Lees gauw verder.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling Merkmakers is verantwoordelijk voor alle activiteiten die zorgen voor een goede merkbeleving bij de verschillende externe doelgroepen en binnen de eigen organisatie. Met als doel het merk gro-up betekenis te geven. De afdeling bestaat uit vier teams die nauw met elkaar samenwerken met het oog op een goede (beleids-)implementatie en uitvoering: ‘Digital & Data’, ‘Marketing’, ‘Corporate Communicatie, PR & Sponsoring’ en ‘Content & Activatie’.

Team Digital & Data vertaalt de organisatie- en marketingdoelstellingen door naar digitale doelen en oplossingen en zet zich in om extern een naadloze online klantervaring te creëren en intern de digitale transformatie te stimuleren. We houden ons bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van digitale producten die in de behoeften van de doelgroepen van gro-up voorzien en het genereren van waardevolle leads voor de verschillende organisatieonderdelen. We werken volgens een datagedreven aanpak en een agile werkwijze op basis van sprints. In dit team werk je nauw samen met de webmarketeer en de social media marketeer.

Dit krijg je van gro-up

We bieden een inspirerende cultuur waarin we openstaan voor innovatie en nieuwe ideeën en waar teamwork en groei centraal staan. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.355,- en maximaal € 4.946,- op basis van een 36-urige werkweek, cao Sociaal werk schaal 9. Afhankelijk van kennis en ervaring. 36 uur is fulltime bij gro-up en je bent vrij om 4 x 9 uur te werken.
  • Hybride werken is bij ons de norm, deels werken op ons gezellige kantoor en deels vanuit je ingerichte thuiswerkplek. 
  • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er extra vrije dagen van te kopen.  
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen en een fietsplan. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • De ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Met opleidingen en coaching, uitjes met de personeelsvereniging of lekker sporten op kantoor op maandag. 

Dit breng je mee als online marketing specialist

Met jouw proactieve houding weet jij als geen ander kansen te benutten en resultaten te behalen. Met jouw analytisch vermogen en strategisch inzicht zorg jij dat ons online marketingniveau naar een hoger level wordt gebracht. Beschik jij daarnaast over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match!

  • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van marketing.
  • Al enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol.
  • Ruime ervaring met data-analyse en SEO.
  • Kennis van SEA, Social Advertising en generative AI.
  • Goede projectmanagement vaardigheden.

Word een gro-upper!

Wacht niet te lang, want voor je het weet hebben we onze online marketing expert al gevonden. Solliciteer vandaag nog en laat zien hoe jouw analyses het verschil kunnen maken voor ons team. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Wanneer je een recente, goed onderbouwde, online marketing case toevoegt aan je sollicitatie geeft dit jou een streepje voor. Eerst nog wat vragen? Bel of app Annemarie via 06 83 12 52 85. 

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een tweede gesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek!  

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures