Terug naar overzicht

GROEI MEE

als medewerker salarisadministratie

op ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs
24 – 36 uur per week, in ieder geval op woensdag en vrijdag, overige dag(en) in overleg


De baan

Als medewerker salarisadministratie ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig verwerken en controleren van alle salarismutaties en declaraties. Ook behoren het maken van rapportages, bulkmutaties en een goede en correcte salaris controle tot jouw takenpakket. 

Daarnaast ben jij altijd bereid om collega's binnen de verschillende afdeling te  helpen met hun salarisvraagstukken. Dit alles doe je niet alleen, maar samen met een team enthousiaste collega's die alles op alles zetten om een optimale dienstverlening te bieden.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling personeels- en salarisadministratie bestaat uit ongeveer 13 collega's.  het programma Youforce/ Beaufort van Visma Raet en voor één bedrijfsonderdeel van het programma Profit van Afas. 
Je mag rekenen op een open en informele werksfeer. Dit betekent dat iedereen toegankelijk is, op ieder niveau binnen de organisatie. En dat we graag van elkaar leren.

Wat breng jij?

Jij bent goed met cijfers en gaat voor kwaliteit. Je kunt goed prioriteiten stellen, weet altijd goed het overzicht te bewaren en bent pas tevreden als de salarisrun weer goed is gegaan! Als persoon breng je mee:

 • Minimaal een afgeronde opleiding in de richting van financiële administratie, salarisadministratie en/of HR administratie. Aangevuld met een PDL diploma is een grote pré. indien deze nog niet is behaald, kan deze via gro-up worden behaald. 
 • Je hebt meerdere jaren ervaring opgedaan in soortgelijke functie binnen een middelgrote tot grote organisatie.
 • Je bent op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van HR en salarisadministratie.
 • Je hebt gewerkt met ten minste twee verschillende HR/salarissystemen en weet nieuwe pakketten je snel eigen te maken. 
 • Indien je ervaring hebt met Raet Youforce of Afas is dat mooi meegenomen, maar geen must.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.666,- en maximaal € 3.815,-  op basis van een 36-urige werkweek, cao Sociaal werk schaal 6. Afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Loopbaanbudget (LBB) om opleidingen en studies te volgen.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er vrije dagen van te kopen.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan, collectieve verzekeringen, een thuiswerkvergoeding en een regeling voor thuiswerkmiddelen.
 • Hybride werken, deels werken op kantoor en deels thuis.

Dit breng je mee als

Voor vragen ben je altijd welkom bij Annemarie, recruiter, op 06 83 12 52 85.

Word een gro-upper!

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek. Je sollicitatie zien we met plezier tegemoet.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures