Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als junior medewerker debiteurenbeheer op ons hoofdkantoor 

voor 32 uur per week. Op woensdag, donderdag en vrijdag

maandsalaris tussen €2.666,- en €3.815,- o.b.v. 36 uur 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van A tot Z. Debiteuren heeft voor jou geen geheimen meer. Overtuigend, positief en oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Waar kom je te werken? 

De afdeling debiteurenbeheer houdt zich dagelijks bezig met het laag houden van het debiteurensaldo en het beheersen van debiteurenrisico's, terwijl we ervoor zorgen dat al onze gewaardeerde klanten behouden blijven. De afdeling is betrokken en bevlogen en er heerst een gemoedelijke sfeer. Er staat altijd wel iemand open voor een potje tafelvoetbal. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid, maar elkaar helpen en van elkaar leren staat voorop. 

Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Gepassioneerde collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen. 

Wat ga je doen als junior medewerker debiteurenbeheer

Als junior medewerker debiteurenbeheer ben je een belangrijke schakel in ons financiële team. Met enthousiasme en overtuigingskracht zorg jij ervoor dat onze betaalstromen soepel verlopen. Klanten kunnen altijd bij jou terecht met vragen over openstaande posten. Je onderhoudt contact met incassobureaus en werkt nauw samen met interne én externe stakeholders om oplossingen te vinden voor onze klanten. Kortom: je komt in aanraking met alle facetten van het debiteurenbeheer. 

Dit krijg je van gro-up

  • Een maandsalaris van € 2.666 tot € 3.815 op basis van 36 uur, volgens cao Sociaal werk schaal 6. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 
  • Hybride werken is bij ons de norm, deels werken op ons gezellige kantoor en deels vanuit je ingerichte thuiswerkplek. 
  • Een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je zelf kiest wanneer je jouw vakantiegeld en dertiende maand ontvangt. Je kunt ook kiezen om er extra vrije dagen van te kopen.  
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen en een fietsplan. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • De ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Met opleidingen en coaching, uitjes met de personeelsvereniging of lekker sporten op kantoor op maandag. 

Dit breng je mee als junior medewerker debiteurenbeheer

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ijzersterke communicatie skills. Samen met het team ben jij in staat om tot topprestaties te komen. Daarnaast vragen wij van jou:

  • Een afgeronde financiële mbo- opleiding en zou graag opgeleid willen worden tot medewerker debiteurenbeheer.
  • Een uitstekende dienstverlenende en klantgerichte instelling. 
  • Ervaring met Excel, werken met draaitabellen voor rapportage doeleinden is een pre. 
  • Kennis van WIK, WSNP, SHV, budget coaching en budgetbeheer geven jou een streepje voor. 

Word een gro-upper!

Wacht niet te lang want voor je het weet is de balans al opgemaakt en hebben we onze nieuwe collega al gevonden. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Annemarie via 06 83 12 52 85. 

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een tweede gesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek!  

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures