Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als kraamverzorgende

in regio Rotterdam
uren en dagen in overleg
maandsalaris tussen € 2.194 en € 3.094

Wil jij kersverse gezinnen ondersteunen én samenwerken met collega’s? Word dan kraamverzorgende in Rotterdam bij gro-up. Naast het verlenen van thuiskraamzorg, werk je ook in onze geboorte- en kraamhotels. Hier zorg je samen met collega’s voor pasgeboren baby’s en hun moeders.

Waar kom je te werken?

Wist je dat gro-up kraamzorg vroeger Kraamzorg Rotterdam was? Je tekent dus bij een organisatie met tientallen jaren kraamzorgervaring. Met een uniek concept: thuiskraamzorg en zorg in geboortehotels. We hebben onder andere kamers in het Maasstad Ziekenhuis en het Sophia Kinderziekenhuis.

Rotterdam is een diverse stad en dus kom je veel verschillende gezinnen tegen. De ervaringen die je meemaakt bespreek je met je collega’s en teamleider.

Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Enthousiaste collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.

Wat ga je doen als kraamverzorgende?

Als kraamverzorgende mag je iedere dag mee op de wolk van kersverse ouders! Je zorgt ervoor dat moeder en kind optimaal kunnen bijkomen van de bevalling. Bij mensen thuis en in één van de gro-up geboortehotels in Rotterdam.

Thuis verzorg je de pasgeborene en ondersteun je de kraamvrouw. Daarnaast help je de ouders op weg met de verzorging van hun nieuwste gezinslid. Hiertoe behoren ook lichte huishoudelijke taken.

In een geboortehotel of kraamhotel worden kraamvrouwen tijdens of direct na hun bevalling lekker in de watten gelegd. Meestal voor een dag of twee. Jij neemt deze mooie rol op je, zodat moeder en kind goed voorbereid aan het (nieuwe) leven samen beginnen. Je assisteert de verloskundige ook bij bevallingen.

“Naast de vreugde van de baby’s, is de lach van de ouders ook onbetaalbaar. Zo fijn dat je ze zo goed kan helpen op een mooi moment in hun leven.”

Wat breng jij?

Jij weet als geen ander wat het prachtige vak van kraamverzorgende inhoudt. Je hebt een zorghart, en met jouw enthousiasme weet je van iedere kraamweek een feestje op maat te maken. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match.

  • Je hebt een diploma kraamverzorgende of een mbo-diploma niveau 3 IG met uitstroom differentiatie kraamzorg.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur een auto. 
  • Je bent in het bezit van een KCKZ-registratie.
  • Je hebt inzicht in de diverse culturele en levensbeschouwelijke achtergronden.
  • Je kent de weg naar zorg- en hulpverleningsorganisaties.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

  • Een boeiende en afwisselende baan waarin jij echt het verschil kan maken in de levens van ouder en kind.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.194 en € 3.094 (FWG schaal 35) o.b.v. 36 uur per week.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een goede reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, een eindejaarsuitkering, scholing en bijscholing, en de vergoeding van kosten herregistratie.

Wil je meer weten?

Bel of app met Melissa, recruiter, bereikbaar via 06 46 60 28 12

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand. We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt een arbeidsvoorwaardengesprekWelkom nieuwe collega!
 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures