Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als Kraamverzorgende GeboorteHotel Maasstad & thuiskraamverzorgende 

uren en dagen in overleg
maandsalaris tussen € 2.194 en € 3.094

Is diversiteit en flexibiliteit echt iets voor jou? Reageer dan snel op deze combifunctie voor kraamverzorgenden, waarbij je zowel in de thuiskraamzorg werkt als in een van onze geboorte- en kraamhotels ingezet wordt.

In onze geboortehotels willen wij dat onze gasten optimaal op krachten komen en echt even tijd hebben voor zichzelf. Daarom bieden wij onze gasten 24-uurs zorg en verblijven zij in één van de fijne, ruime hotelkamers met eigen badkamer. We serveren het ontbijt, de lunch en desgewenst de avondmaaltijd op de kamer. Ook de zorg van een kraamvrouw waarvan de baby is opgenomen op afdeling neonatologie hoort bij deze zorg. In overleg met de verpleegkundige bespreek je of je ook kan bijdrage aan de zorg van de baby.

In de thuiskraamzorg ben je te gast bij verschillende kraamgezinnen tijdens de bevalling en/of de daarop aansluitende kraamperiode. Je zorgt voor een veilige start van moeder en kind en draagt met je deskundige zorg bij aan hun fysieke en psychische welbevinden.

Het aantal contracturen is bespreekbaar, gezien de combinatiefunctie is een minimum van 24 uur zeer gewenst.

Wat breng jij?

Jij weet als geen ander wat het prachtige vak van kraamverzorgende inhoudt. Je hebt een zorghart, en met jouw enthousiasme weet je van iedere kraamweek een feestje op maat te maken. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match.

  • Je hebt een diploma kraamverzorgende of een mbo-diploma niveau 3 IG met uitstroom differentiatie kraamzorg.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur een auto. 
  • Je bent in het bezit van een KCKZ-registratie.
  • Je hebt inzicht in de diverse culturele en levensbeschouwelijke achtergronden.
  • Je kent de weg naar zorg- en hulpverleningsorganisaties.

Wat gro-up jou biedt

Je komt terecht in een fijn hecht team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen. Verder bieden we jou:

  • Een boeiende en afwisselende baan waarin jij echt het verschil kan maken in de levens van ouder en kind.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.194 en € 3.094,-  (FWG schaal 35) o.b.v. 36 uur per week.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up kraamzorg je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een goede reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, een eindejaarsuitkering, scholing en bijscholing, en de vergoeding van kosten herregistratie.

Wil je meer weten?

Bel of app met Melissa, recruiter, bereikbaar via 06 46 60 28 12

Solliciteren

Heb je een passie voor het ondersteunen van nieuwe ouders en hun pasgeboren baby's?  Je reis naar een voldoening gevende carrière als kraamverzorgende begint met een kennismakingsgesprek bij ons op locatie, gevolgd door een gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren is simpel: vul het formulier hieronder in of stuur ons een WhatsApp-bericht via de knop. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand. 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures