Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker KDV en BSO in Rotterdam
27 tot 30 uur per week, uren en dagen in overleg
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489

Stap binnen bij Het Ritme: waar veiligheid, avontuur en groei samenkomen in een bruisende, inspirerende omgeving vol samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid.


Waar kom je te werken?
In het groene Rotterdam Hillegersberg, waar locatie Het Ritme gevestigd zit in kindcentrum Máximaal. Hier bundelen we onze krachten met BSO+, en binnenkort verwelkomen we gro-up jeugdhulp met het dagprogramma voor jonge kinderen en een peuteropvang groep. We zijn trots op onze samenwerking met de Mattheus school en Pameijer. Bij KOZ Máximaal vormen kinderopvang, speciaal onderwijs en zorg een hecht team, met de brasserie als bruisend hart. Ons maatschappelijk betrokken karakter en geloof in een respectvolle samenleving zul je hier zeker terugvinden.

Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Enthousiaste collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.     

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker in Rotterdam?

Je stapt binnen in een wereld waar veiligheid, vertrouwen en avontuur hand in hand gaan. Elke dag zet jij de toon met een warm welkom voor zowel kinderen als ouders. Bij ons ben je nooit uitgeleerd. Je komt terecht in een dynamische, inspirerende omgeving waar groei en ontwikkeling centraal staan. Je dagen zijn gevarieerd: op maandag, dinsdag en donderdag duik je in de wereld van de BSO, terwijl je op woensdag en vrijdag schittert op het kinderdagverblijf.

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren.
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek.
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan.
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt:

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.
  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.
  • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons.
  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Simone via 06 22 06 30 83.

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek!

Solliciteer nu! En voor je het weet zit je in een nieuw Ritme.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures