Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als zorgcoördinator
24 uur per week
maandsalaris tussen € 3.089 tot € 4.220

Wil jij je inzetten voor een gezond, veilig en kansrijk opgroeien van kinderen? Dan is deze functie als zorgcoördinator perfect voor jou!

Waar kom je te werken

Ons team zorgstructuur is verantwoordelijk voor het bieden van professionele ondersteuning en advies aan collega’s die te maken hebben met zorgvraagstukken rondom het kind. Daartoe beheren en bewaken wij alle werkwijzen en protocollen die van belang zijn in de uitvoering van ons werk. Daarnaast ontwikkelen wij, indien nodig, nieuwe werkwijzen. Wij doen dit in het licht van de groeivisie van gro-up en werken aan de implementatie daarvan in de praktijk. Verder leveren wij input bij aanbestedingen en een nieuwe combinatie van diensten van gro-up die een bijdrage leveren aan de groei van kind, gezin en buurt.

Onze afdeling is volop in ontwikkeling en beweegt mee met de strategische groei die de organisatie doormaakt. Dat vraagt van jou flexibiliteit en het doet een beroep op je zelfstandigheid. Samen bouwen wij verder aan onze afdeling en een betere toekomst.

Wat ga je doen als zorgcoördinator

Samen met een gedreven team van jeugdhulpverleners en pedagogisch coaches ga jij aan de slag om pedagogisch medewerkers te adviseren, coachen en ondersteunen binnen al onze diensten.

Als zorgcoördinator werk je nauw samen met de locatiemanager en heb je regelmatig overleg met de pedagogisch beleidsadviseur. Bij zorgen over de ontwikkeling van een kind, werk je samen met ouders, collega's en partners aan de beste ondersteuning en begeleiding. Je komt terecht in een hecht team met betrokken collega's die voor elkaar klaarstaan en elkaar ondersteunen wanneer nodig.

Als aandachtfunctionaris bij kindermishandeling en grensoverschrijdend gedrag geef je advies en begeleiding aan pedagogisch medewerkers en locatiemanagers volgens de meldcode. Daarnaast speel je een cruciale rol in het waarborgen van werkprocessen en het bevorderen van de deskundigheid van medewerkers.
 

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 8: € 3.089 tot € 4.220 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. 
 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen.

Dit breng je mee als zorgcoördinator

Jij kent de groeivisie van gro-up, onze pedagogische visie, het pedagogisch beleid en je hebt goede kennis van de zorgstructuur. Je ziet wat kinderen nodig hebben om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en gezond, veilig en kansrijk op te groeien. Ook de verslaglegging en het opstellen van een plan van aanpak zijn wel aan jou besteed. Beschik jij daarnaast nog over de volgende kenmerken dan ben jij onze perfecte match!

 • Hbo werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met de opleiding interne begeleiding kinderopvang, (ortho)pedagogiek of een aanverwante opleiding.
 • Kennis van kinderopvang en peuteropvang en voor- en vroegschoolse educatie.
 • Kennis van de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling in de thuissituatie of bereidheid dit te leren.
 • Een stevige gesprekspartner met goed ontwikkelde coachingsvaardigheden.
 • Een groot empathisch vermogen, je bent flexibel en behoudt het overzicht.
 • Je bent goed in staat om met (complexere) zorgvragen om te gaan.
 • Je kunt goed zelfstandig werken.

Word een gro-upper!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Annemarie via 06 83 12 52 85.

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Berkel en Rodenrijs. Is er van beide kanten een match? Dan volgt er een tweede gesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek en ben jij straks een echte gro-upper!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures