Terug naar overzicht

Werken als pedagogisch medewerker bij gro-up

Ben jij een gepassioneerde en toegewijde pedagogisch medewerker in de kinderopvang? Heb je een hart voor het ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen en ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

gro-up heeft meer dan 200 locaties in de kinderopvang in Zuid-Holland en Utrecht. Elke groep heeft zijn eigen charmes. We zijn doorlopend op zoek naar collega’s in de peuteropvang, het kinderdagverblijf en de BSO, zo is er altijd wel een vacature die bij jou past. Zowel ervaren medewerker als starters zijn bij ons van harte welkom.

Alle vacatures in de kinderopvang

Wat breng jij?

  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma. Nog geen diploma? Bekijk ons BBL leerwerktraject.
  • Een flinke dosis enthousiasme en teamspirit. En natuurlijk een passie voor werken met kinderen.
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis, door werk of stage, over bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in het team op jouw locatie ben je ook onderdeel van iets groters: gro-up, waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kind, gezin en buurt. Zo’n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Een salaris volgens cao Kinderopvang schaal 6: van € 2.489 tot € 3.421 per maand bij 36 uur per week.
  • Een contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar vast.
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer en jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.
  • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen o.a. via het online portaal van de gro-up academie, met (interne) trainingen en opleidingen.
  • Een bonus van € 750,- als je een nieuwe gro-up collega aanbrengt.
  • Elk jaar een leuk teamuitje met je eigen team.

Nog niet gekwalificeerd voor werken in de kinderopvang?

Heb je een passie voor het werken met kinderen, maar beschik je nog niet over het benodigde diploma? Wij geloven in de kracht van talent en enthousiasme en bieden een leerwerkplek aan gemotiveerde individuen die de wereld van de kinderopvang willen veroveren. Volg je opleiding bij gro-up!

Meer weten over werken in de kinderopvang bij gro-up?

Heb je een vraag of ben je gewoon benieuwd? Onze recruiters zijn tijdens kantooruren beschikbaar voor al jouw vragen. Een keertje meekijken op onze locaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Solliciteer direct

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en help jij kinderen het mooiste uit zichzelf te halen bij gro-up? Solliciteer dan nu en word een waardevol lid van ons team op één van onze 200+ locaties!

Het sollicitatieproces loopt als volgt. Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures