Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang en/of het kinderdagverblijf 
uren en dagen in overleg, startdatum in juni of juli tot wanneer jij beschikbaar bent  
salaris vanaf €16,15 per uur.

Waarom een bijbaan in de kindervang fantastisch is

 • In het weekend en ’s avonds ben je altijd vrij. 
 • Het is werk dat niet voelt als werken. Elke dag maak je er een feestje van.
 • Je doet waardevolle ervaring op voor op je cv. 

Als pedagogisch medewerker bij gro-up krijg je veel creatieve vrijheid om met de kinderen aan de slag te gaan. Bevalt het werken in de kinderopvang je goed? Dan kun je ook na de zomer bij ons blijven werken naast je opleiding of andere baan. 

Waar kom je te werken

Afhankelijk van jouw opleiding ga je aan de slag op de buitenschoolse opvang en/of het kinderdagverblijf. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale gro-up locatie(s) in omgeving Rotterdam, Dordrecht, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en de Hoeksche Waard. 

Wat ga je doen? 

Het is een prachtige zomerdag. Samen met je team heb je weer heel veel leuks bedacht voor deze week. De ochtend staat in het teken van lekker eten. Samen met de kinderen bereid je een lunch voor waar de gemiddelde thuischef jaloers op is. Rond 12 uur doen jullie alles in je mandjes en gaan jullie op stap voor een lekkere picknick. 

Als jullie zijn uitgebuikt, begint het sportieve middagprogramma. Vandaag staat er bubbelvoetbal op de planning. Schitterend om te zien hoe de kinderen in een deuk liggen als ze in die grote ballonnen tegen elkaar botsten en door de lucht vliegen. Een paar kinderen gaan liever in de zon liggen en lekker niksen. Dat is helemaal prima. Het is vakantie!   

Iedereen neemt zijn eigen talenten en kwaliteiten mee de groep op. Bij gro-up krijg je volop de ruimte om jouw skills om te zetten in leuke activiteiten met de kinderen. 

Wat krijg je van gro-up?

Natuurlijk een superbaan waarin jij je creativiteit kwijt kan in de mooiste periode van het jaar. Meer 300+ locaties in Zuid-Holland en Utrecht is er altijd wel een bij jou in de buurt. Daarnaast bieden wij je:  

 • Een contract op basis van jouw beschikbaarheid. Werken op dagen en tijden die bij jou passen. 
 • Een lekker salaris vanaf €16,15 per uur volgens cao Kinderopvang schaal 6. Ook bouw je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering op. 
 • Een goed inwerkprogramma, want een goed begin is het halve werk. 
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. reiskostenvergoeding van €0,23/km en collectieve verzekeringen. 
 • De ruimte om het mooiste uit jezelf te halen, onder andere door diverse trainingen van de gro-up Academie. 

Dit breng je mee als

Een relevant diploma (of opleiding) dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang is essentieel voor deze baan. Check hier je diploma.  

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de richting pedagogiek. Denk aan sport & bewegen, pedagogisch medewerker of onderwijsassistente. Ook minder voor de hand liggende opleidingen komen in aanmerking voor de BSO. 
 • Je volgt een kindgerichte hbo- of wo-opleiding zoals de pabo, social work of pedagogische wetenschappen. Met 50% van je studiepunten in de pocket kun je al aan de slag als pedagogisch medewerker op de BSO. En vanaf 75% ook op het kinderdagverblijf.  
 • Jij bent flexibel inzetbaar, met name in de maanden juli en augustus. Ben je al eerder beschikbaar? Mooi! Dan kun je al aan de slag via onze flexpool. Ook na september ben je welkom om bij ons te blijven werken! 
 • Je werkt graag met kinderen van verschillende leeftijden. Je brengt lef, energie, humor en nieuwsgierigheid met je mee om uit elke dag het mooiste te halen. 
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Ook heb je een VOG nodig die wij voor je vergoeden. 

Voldoe je niet aan de diplomaeisen die we moeten stellen volgens wetgeving? Bekijk onze zomerbaan als assistent kraamverzorgende eens. 

Word een gro-upper!

Is dit dé (bij)baan voor jou? Solliciteren is simpel. Vul het formulier hieronder in of stuur ons een WhatsApp-bericht via de knop. Vergeet niet je cv en motivatie mee te sturen. Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een kennismakingsgesprek in om je toekomstige collega's en locatie te leren kennen. Is er van beide kanten een match? Dan bespreken we de arbeidsvoorwaarden en dan zien we je deze zomer op jouw nieuwe werkplek!  

Voor vragen over deze en onze andere vacatures in de kinderopvang kun je terecht bij onze recruiter Simone, bereikbaar via 06 22 06 30 83.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures