Terug naar overzicht

Groei mee

als pedagogisch medewerker (zij-instroom)

op één van onze locaties in Vleuten en de Meern
uren en dagen in overleg

De baan

Heb jij een verouderd diploma dat valt onder categorie A2 of B2 in deze lijst van de cao kinderopvang? Of een diploma gericht op zorg, sport, onderwijs, recreatie of sociaal werk? Woon je in de regio Utrecht, Vleuten of de Meern? En wil je graag (terug) de kinderopvang in?
Dan kunnen we jou een aanvullende opleiding aanbieden van 3 maanden werken en leren, waarna je (weer) kwalificeert om als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag te gaan! Tijdens de opleiding heb je 3 tot 5 bijeenkomsten op een trainingslocatie. De opdrachten voer je uit bij het kinderdagverblijf of de bso, waar je wordt begeleidt door een ervaren pedagogisch medewerker en de locatiemanager of pedagogisch coach. Graag kijken we samen met jou naar een werklocatie bij jou in de buurt! 

 

Wat breng jij?

  • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
  • Een diploma dat valt onder categorie A2 of B2 in deze lijst van de cao kinderopvang.
  • Je bent 20 uur per week inzetbaar, en bent daarnaast voor de duur van 3 maanden bereid een studielast van 4 uur per week aan te gaan.
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
  • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • Je opleiding wordt door ons betaald.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van €2.385,- tot €3.192,- bruto per maand bij 36 uur per week. (De eerste 3 maanden volgens de cao Kinderopvang schaal 5).
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterk werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Marinke, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.

 

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek.Welkom nieuwe collega!
 

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures