Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker (zij-instroom)

op een van onze locaties in de regio Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Krimpenerwaard
uren en dagen in overleg

De kans
Heb jij een verouderd diploma dat valt onder categorie A2 of B2 in deze lijst  van de cao kinderopvang? Of een diploma gericht op zorg, sport, onderwijs, recreatie of sociaal werk? Woon je in de regio Capelle aan den IJssel, Zuidplas of Krimpenerwaard? En wil je graag (terug) de kinderopvang in?
Dan kunnen we jou een aanvullende opleiding aanbieden van 3 maanden werken en leren, waarna je (weer) kwalificeert om als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag te gaan! Tijdens de opleiding heb je 3 tot 5 bijeenkomsten op een trainingslocatie. De opdrachten voer je uit bij het kinderdagverblijf of de bso, waar je wordt begeleidt door een ervaren pedagogisch medewerker en de locatiemanager of pedagogisch coach. Graag kijken we samen met jou naar een werklocatie bij jou in de buurt!

 

Wat breng jij?

  • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
  • Een diploma dat valt onder categorie A2 of B2 in deze lijst van de cao kinderopvang.
  • Je bent 20 uur per week inzetbaar, en bent daarnaast voor de duur van 3 maanden bereid een studielast van 4 uur per week aan te gaan.
  • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • Je opleiding wordt door ons betaald.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.188,- tot € 2.979,- bruto per maand bij 36 uur per week. (De eerste 3 maanden volgens de cao kinderopvang schaal 5).
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Als een sterk werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn. Ook ben je altijd welkom met vragen bij Marinke van der Tang, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 30 49 40.
 

Solliciteren

Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!

gro-up. Alles draait om groeiruimte. 
Wij zijn gro-up. We zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. Groeiruimte maken, daar werken wij aan in onderwijs, jeugdhulp, kinderopvang, buurtwerk en kraamzorg.

Bij alles wat gro-up doet, hebben we bijzondere aandacht voor de directe omgeving: het gezin, de buurt, de voorzieningen en lokale organisaties. Met onze aanpak, onze kennis en wijsheid hebben we ook echt invloed op die omgeving. We halen voordeel en werkplezier uit verbinding. Ook binnen ons opleidingsprogramma ervaar je die kracht.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures