Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker (zij-instroom)

op één van onze locaties in Vleuten en de Meern
uren en dagen in overleg

De baan

Heb jij een verouderd diploma dat valt onder categorie A2 of B2 in deze lijst van de cao kinderopvang? Of een diploma gericht op zorg, sport, onderwijs, recreatie of sociaal werk? Woon je in de regio Utrecht, Vleuten of de Meern? En wil je graag (terug) de kinderopvang in?
Dan kunnen we jou een aanvullende opleiding aanbieden van 3 maanden werken en leren, waarna je (weer) kwalificeert om als pedagogisch medewerker in de kinderopvang aan de slag te gaan! Tijdens de opleiding heb je 3 tot 5 bijeenkomsten op een trainingslocatie. De opdrachten voer je uit bij het kinderdagverblijf of de bso, waar je wordt begeleidt door een ervaren pedagogisch medewerker en de locatiemanager of pedagogisch coach. Graag kijken we samen met jou naar een werklocatie bij jou in de buurt! 

 

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Wil je meer weten?

Bel of app met Melissa, recruiter, bereikbaar via 06 46 60 28 12

Solliciteren

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures