Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker Speeltaalhuis op het Toekannest
voor 26 uur op de ma, di, do en vrijdag
de werktijden zijn van 08.30 tot 13.00 uur
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489 

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En je helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen. Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat nodig is om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.  

Je helpt de kinderen op jouw groep bij hun ontwikkeling. Al spelend leren kleine kinderen namelijk enorm veel. Dankzij jouw kennis en ondersteuning ontwikkelen ze zich op het tempo dat bij hen past. Dit kan met een liedje waarmee ze nieuwe woorden leren. Of een spel waardoor ze leren op de juiste manier te bewegen.

Waar kom je te werken?

Onze locatie is gevestigd in Zoetermeer. Je komt te werken op onze Speeltaalhuis (2 tot 4 jaar) voor 26 uur op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De werktijden zijn van 08.30 tot 13.00 uur. 
Wil je meer werken? Dat kan! Je kan ook uitbreiden op onze BSO op de dinsdag en donderdag middag (4 tot 8 jaar). 

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker?

Je gaat werken met 4 pedagogische medewerkers verdeeld over 2 groepen. Per groep zijn er 2 pedagogische medewerkers. Je bent verantwoordelijk om de kinderen voor te bereiden op de basisschool. Je werkt onder andere aan taalachterstanden, thema's om voor te bereiden voor de basisschool en doet activiteiten met de kinderen. 
Het is dus echt voorschoolse opvang. 

We zoeken voor deze functie iemand die de combi wil maken tussen jonge en oudere kinderen (2 tot 4 jaar). Je hebt dus echt passie voor kinderen en het vak! 
Het is belangrijk dat je sterk bent in samenwerken en transparant bent. 

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op deze toffe locatie al vervuld. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures