Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker peuteropvang op het Peutererf in Capelle aan den IJssel

voor 8 uur per week, op dinsdag en donderdag 
maandsalaris tussen € 2.489 en € 3.421 

De baan

Ben jij een energieke pedagogisch medewerker met een passie voor de peuteropvang en ervaring in het vak? Dan ben jij misschien wel de perfecte aanvulling voor het team van Peutererf!

Waarom zou je graag bij Peutererf willen werken? Bij ons draait alles om kleinschaligheid en het streven naar tastbare resultaten met de kinderen. We besteden veel aandacht aan de Nederlandse taal en geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en individuele groei. Als pedagogisch medewerker krijg je de kans om echt iets te betekenen voor elk kind dat hier binnenstapt. We hebben verschillende speelhoeken gecreëerd, zodat peuters alle ruimte krijgen om hun eigen interesses en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Je wordt onderdeel van een stabiel team bij Peutererf, waar we maximaal 16 kinderen per dag verwelkomen. Ook krijgen jullie ondersteuning van de pedagogisch coach. Onze werktijden zijn van 8.30 uur tot 12.45 uur. Bij Peutererf maken we gebruik van het voorschoolse educatieprogramma Uk & Puk. Bekendheid hiermee is een pluspunt, maar als je er nog niet bekend mee bent, helpen we je graag op weg. Onze locatie bevindt zich in wijkcentrum Schollevaar en we werken nauw samen met obs Catamaran.

Kom samen met ons de magie van Peuteropvang Peutererf delen en bouw mee aan een toekomst vol groei en ontdekking voor onze peuters. Solliciteer vandaag nog en laten we samen een wereld creëren waarin elk kind straalt!

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking. Verder vragen wij:

 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.
 • Je bezit het VE-certificaat en het VE-taal certificaat. 

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in ons team ben je tegelijk onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Salaris volgens cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
 • En dat is nog niet alles! We zetten graag je tijdelijke contract om naar een vast dienstverband als beide kanten tevreden zijn.
 • We stimuleren jouw groei en ontwikkeling met toegang tot een online portaal, de gro-up Academie. Hier kun je deelnemen aan diverse (interne) trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren.
 • Verder kun je genieten van 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Als klap op de vuurpijl belonen we je met een aantrekkelijke bonus van € 750,- als je een nieuwe collega bij gro-up introduceert. Sharing is caring!
 • We vinden teambuilding enorm belangrijk. Elk jaar organiseren we leuke teamuitjes en evenementen.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een fietsplan en collectieve verzekeringen om jouw werkervaring nog aangenamer te maken.

Wil je meer weten?

Bel of app met Marinke, recruiter, bereikbaar via 06 51 30 49 40. 

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures