Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker op het Meeuwennest in Zoetermeer 

32 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag. Aanvullend op maandag of vrijdag.
Je bent beschikbaar tussen 07:15 tot 18:30 (Je moet kunnen openen en sluiten; LET OP: dit is niet je gehele werkdag!)
maandsalaris van € 2.539 tot € 3.489 o.b.v. 36 uur

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker op een Het Meeuwennest in Zoetermeer volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En je helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen. Deze functie biedt een mooie combi op het KDV, BSO en Speeltaalhuis. Een VE certificaat is vereist. Deze kun je via gro-up behalen.

Waar kom je te werken? 

Locatie Het Meeuwennest in Zoetermeer Oosterheem is van alle markten thuis. We bieden hier kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO. Jij houdt van deze afwisseling en flexibiliteit en kunt op verschillende groepen ingedeeld worden. We delen het gebouw met de basisschool. Dat betekent dat we gebruik kunnen maken van diverse faciliteiten, zoals de gymzaal en het handvaardigheidslokaal. De locatie is mooi, ruim en licht. Er is van alles te doen. De randstadrail stopt precies voor de deur en er is mogelijkheid om gratis te parkeren. Ideaal als jouw nieuwe werkplek!

Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Enthousiaste collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.      

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker?

Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.  

Je helpt de kinderen op de groep bij hun ontwikkeling. Al spelend en knutselend leren kinderen namelijk enorm veel. Dankzij jouw kennis en ondersteuning ontwikkelen ze zich op het tempo dat bij hen past. Zodat de kinderen van het kinderdagverblijf straks helemaal klaar zijn voor de basisschool. De BSO kinderen komen na schooltijd en tijdens de vakanties een prachtige tijd beleven en al hun energie kwijt. Het speelplein biedt volop ruimte voor balspelen en andere activiteiten. Jij gaat ze daarbij uitdagen en enthousiasmeren.

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Je krijgt de ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen in onze eigen gro-up Academie.

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  
  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  
  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 
  • VE-certificering is voor deze functie verplicht.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! Solliciteer nu! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures