Terug naar overzicht

GROEI MEE

als pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

op locatie Toverburcht in Capelle aan den IJssel
voor 25 tot 34 uur, op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag


De baan

Jouw sprankelende persoonlijkheid en liefde voor kinderen zorgen voor geweldige dagen op ons kinderdagverblijf, gelegen in de wijk Facinatio in Capelle aan den IJssel. Bij Toverburcht draait alles om  spelend en ontdekkend leren. 

Jij komt te werken op onze 1 tot 4 groep met per dag maximaal 16 kinderen, waar je samen met nog twee pedagogisch medewerkers van elke dag een fantastische dag weet te maken. De kinderen beleven dagelijks avonturen en leren nieuwe dingen, doordat jij graag activiteiten opzet. We hebben ruimte voor een pedagogisch medewerker die 3 (25,5 uur) of 4 dagen (34 uur) aan de slag wil. De werkdagen zijn maandag, woensdag, (donderdag) en vrijdag (is een harde eis). 

Ervaren pedagogisch medewerkers én nieuwkomers zijn van harte welkom in ons team. Klik hieronder gewoon op de naam van de locatie om te ontdekken waar je bij ons aan de slag kunt gaan!

De locatie Toverburcht

Deze locatie is recentelijk als eerste omgetoverd tot een ideale gro-up locatie. Een kinderopvanglocatie die een huiselijke sfeer ademt en uitnodigt om te spelen en te ontdekken. De groepsruimtes zijn zorgvuldig ingericht, afgestemd op de leeftijd en behoeften van de kinderen, denk hierbij aan lichte kleuren en natuurlijk speelmateriaal. Bij de Toverburcht bieden wij peuteropvang, hele dagopvang en buitenschoolse opvang onder één dak. En niet onbelangrijk: we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Wat breng jij?

Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking. Verder vragen wij:

 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in ons team ben je tegelijk onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Salaris volgens cao Kinderopvang schaal 6: € 2.489 tot € 3.421 per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
 • En dat is nog niet alles! We zetten graag je tijdelijke contract om naar een vast dienstverband als beide kanten tevreden zijn.
 • We stimuleren jouw groei en ontwikkeling met toegang tot een online portaal, de gro-up Academie. Hier kun je deelnemen aan diverse (interne) trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren.
 • Verder kun je genieten van 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Als klap op de vuurpijl belonen we je met een aantrekkelijke bonus van € 750,- als je een nieuwe collega bij gro-up introduceert. Sharing is caring!
 • We vinden teambuilding enorm belangrijk. Elk jaar organiseren we leuke teamuitjes en evenementen.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een fietsplan en collectieve verzekeringen om jouw werkervaring nog aangenamer te maken.

Dit breng je mee als

Bel of app met Marinke, recruiter, bereikbaar via 06 51 30 49 40. 

Word een gro-upper!

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures