Terug naar overzicht

De baan

Groei mee
als pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

op onze locatie Villa de Hoge Hoed in Dordrecht
voor 27 tot 32 uur per week, uren en dagen in overleg.

De baan
Jij bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en vertrouwde maar vooral uitdagende speel-leeromgeving voor de kinderen. Jij zorgt iedere dag voor een warm welkom en weet ouders en kinderen te boeien en binden. Daarnaast tover jij nieuwe activiteiten zo uit jouw hoge hoed.

Onze mooie locatie Villa de Hoge Hoed ligt in het Leerpark van Dordrecht. Op de locatie zijn twee verticale groepen en een babygroep. Het is een ruime, lichte locatie geheel ingericht in de nieuwe huisstijl, die open is gegaan in december 2019. Naast de groepsruimtes is er een centrale hal met veel speelmogelijkheden voor de kinderen en een mooie buitenruimte.

Wat breng jij?

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen.

  • Je krijg een contract op basis van jouw beschikbaarheid.
  • Salaris volgens de cao Kinderopvang, bruto € 2.177,- tot € 2.964,- per maand bij 36 uur per week.
  • Een leuke werksfeer, korte lijnen en een goede samenwerking tussen collega’s.
  • Een goed inwerkprogramma. Want een goed begin is het halve werk.
  • Een goede balans in werk-privé.
  • Als een sterke werkgever kan gro-up je een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden bieden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Op deze website kun je meer zien over de locatie en de omgeving, de plek waar je gaat werken.
Op deze website stellen we ‘gro-up’ aan je voor, de organisatie waar wij onderdeel van zijn.

Voor vragen over de baan en het team kun contact zoeken met Simone Laupman, recruiter, bereikbaar van maandag tot en met donderdag via 06-22063083.

Solliciteren

Een korte motivatie of een kort filmpje toegevoegd aan je sollicitatie wordt zeer op prijs gesteld! Vertel ons hierin waar je goed in bent en waarom jij een welkome aanvulling bent in ons team. Vertel je dit liever tijdens een eerste gesprek? Ook prima! Tijdens een kort telefonisch interview met één van onze recruiters schetsen wij jou een eerste beeld van het werken bij ons. Uiteraard mag jij ook al jouw vragen stellen! Hierna volgt er een persoonlijke kennismaking op locatie. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures