Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker KDV op het Kwartelnest in Zevenhuizen
voor 16 tot 32 uur, dagen in overleg
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489

Aan de slag als pedagogisch medewerker

Ben jij klaar voor een avontuur waarin je elke dag het verschil maakt in het leven van jonge kinderen? Bij kinderdagverblijf Het Kwartelnest in Zevenhuizen zoeken we een enthousiaste pedagogisch medewerker. Haal het mooiste uit jezelf en creëer een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving voor onze kleinste avonturiers van 0 tot 4 jaar.

Wat maakt Het Kwartelnest bijzonder?

 • Maandelijkse thematische activiteiten die de ontwikkeling stimuleren.
 • Een ruime speelhal met voorleesboom en een boekenhuis voor onze boekencollectie.
 • Een prachtige natuurspeeltuin met tipitent, buitenkeukentje en zandbak met waterelement, inclusief een veilige babybox.

Ben jij enthousiast om jouw favoriete prentenboek voor te lezen aan de kleine avonturiers van Het Kwartelnest? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu!

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.489 tot € 3.421 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 
 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
 • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

 • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  
 • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  
 • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 
 • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op deze leuke locatie in Zevenhuizen misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures