Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker KDV/BSO op de Edelsteen

Op locatie De Edelsteen in Zoetermeer
Voor 30 tot 32 uur per week

De baan

Je bent een bekend gezicht binnen onze locatie. Jij krijgt energie van het werken met verschillende leeftijdsgroepen en bent een bevlogen, betrokken en enthousiaste medewerker die plezier haalt om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en de kinderen laat groeien en bloeien.

De kinderen kijken er naar uit wanneer jij op hun groep wordt ingezet. Iedere dag is een nieuw avontuur. Spelen, ontdekken, ravotten en misschien even uitrusten. Jij geeft kinderen de ruimte en daagt ze uit. Je geniet ervan te zien hoe ze zich ontwikkelen. Je hebt nu eenmaal een groot kinderhart.

Deze 2 vacatures zijn ontstaan vanwege vervanging voor zwangerschapsverlof van 1 maart t/m 1 september 2024. Je start je werkdag op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag . Voor de flex vacature sta je 30 uur, maandag tot en met vrijdag voor de kids klaar.

Na 1 september 2024 is flexen binnen de locatie een mogelijkheid en wordt elke vrijdag de babygroep je vaste plek. In ieder geval tot t/m 18 april 2025 i.v.m. ouderschapsverlof.

Binnen IKC de Edelsteen werken wij met de Dalton methode: dit is een leuke uitdaging voor jou als nieuwe medewerker! We zoeken iemand die creatief is in het bedenken en uitwerken van activiteiten binnen alle werksoorten. 

Wat breng jij?

 • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
 • Je bent flexibel inzetbaar en kunt schakelen tussen de verschillende leeftijdsgroepen binnen het KDV en de BSO.
 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken op het Speeltaalhuis en kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis – door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
 • Je voldoet aantoonbaar aan taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren

Wat gro-up jou biedt

Een warm welkom in ons team. Tegelijk ben je deel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega’s –in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo’n brede  organisatie  betekent ook iets voor je groeikansen. Wat bieden we nog meer?

 • Salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 6 van € 2.489,- tot 3.421,- (o.b.v. 36 uur per week)  per maand.
 • Een contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar vast.
 • Ruimte om te blijven leren en ontwikkelen via het online portaal van de gro-up academie, zoals (interne) trainingen en opleidingen.
 • Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering.
 • Een bonus van € 750,- als je een nieuwe gro-up collega aanbrengt.
 • Reiskosten vergoeden wij met € 0,21 per kilometer.
 • Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).
 • Elk jaar een leuk teamuitje en events.
 • Met je collega’s meedoen aan gave evenementen, het bijwonen van sport bijeenkomsten of concerten. Het kan bij ons allemaal!
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een fietsplan en collectieve verzekeringen.

Wil je meer weten?

Bel of app met Melissa Darici, recruiter, bereikbaar op 06 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures