Terug naar overzicht

GROEI MEE

als pedagogisch medewerker KDV
18 tot 36 uur per week, uren en dagen in overleg

De baan
Je bent een bekend gezicht binnen onze locatie. Jij krijgt energie van het werken met zowel baby's, dreumesen als peuters en bent een bevlogen, betrokken en enthousiaste collega die plezier haalt om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en de kinderen laat groeien en bloeien. De kinderen kijken er naar uit wanneer jij op hun groep wordt ingezet. Iedere dag is een nieuw avontuur. Spelen, ontdekken, ravotten en misschien even uitrusten. 

Je komt terecht op locatie Kinderdagverblijf Kleinkunst in Rotterdam Nesselande en wordt op deze locatie flexibel ingezet op de groepen. Locatie Kleinkunst is een kleine locatie met een huiselijke sfeer, bestaande uit 2 groepen van 0 tot 3 jaar, een peutergroep van 2 tot 4 jaar en een VE peutergroep. Wij bieden de mogelijkheid om hiervoor je VE certificaat bij gro-up te behalen. Wil je liever vast op een groep staan? Geef dit dan vooral aan. We bespreken graag de mogelijkheden!
De locatie is goed te bereiken met het OV (tram en metro) en je kunt gratis parkeren voor de deur! 

Wat breng jij?

Jij geeft kinderen de ruimte en daagt ze uit. Je geniet ervan te zien hoe ze zich ontwikkelen. Je hebt nu eenmaal een groot kinderhart. Verder vragen wij:

  • Het belangrijkste: positiviteit, enthousiasme en initiatiefrijk. Een open oog voor je omgeving en snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking met je collega's.
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed overweg met de verschillende leeftijdsgroepen binnen het KDV en de PO.
  • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
  • Je voldoet aan taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren of je bent bereid dit via gro-up te behalen.

Wat gro-up jou biedt

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Simone, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 22 06 30 83.

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures