Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker flexpool 

op diverse locaties in Den Haag 
aantal uren en dagen in overleg  

Groei mee en maak het verschil als pedagogisch medewerker in onze flexpool! We zijn op zoek naar enthousiaste collega's die op diverse locaties in Den Haag en omgeving willen werken. Bij ons bepaal je zelf je beschikbaarheid en werkdagen. Flexibiliteit ten top! 

De baan 
Jij bent onze redder in nood, de vliegende kiep die bijspringt op locaties waar een vaste medewerker ontbreekt. Jouw frisse verschijning wordt met open armen ontvangen en zorgt voor nieuwe inzichten en bruisende activiteiten. Jouw ondernemerschap en creativiteit worden enorm gewaardeerd. 

Dit is waar het allemaal gebeurt 
Welkom bij een van de grootste kinderopvangorganisaties in Den Haag! Onze locaties stralen een frisse, sfeervolle, moderne en uitnodigende vibe uit. We zijn gepassioneerd bezig met het creëren van unieke en levensechte activiteiten voor kinderen. Sport, beweging en gezonde voeding staan bij ons centraal. 

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre.

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Melissa, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures