Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker in de flexpool

voor onze locaties in Capelle aan den IJssel
uren en dagen in overleg

De baan
Wat Monica, je toekomstige collega, je vertelt over deze baan: ‘Het is heel fijn om je eigen uren te bepalen! En de afwisseling in locaties, dagen en groepen geeft mij energie.’

Vanuit onze flexpool krijg je de kans om op verschillende locaties in Capelle aan den IJssel te werken, waarbij je veel ervaring opdoet en geniet van volop afwisseling. Bovendien heb je de vrijheid om je beschikbaarheid flexibel door te geven.

Wist je dat...
Werken in de flexpool goed te combineren is met je hobby, opleiding of gezin? Je op ontdekkingsreis gaat door onze organisatie en zo veel ervaring opdoet? Onze locaties heel goed bereikbaar zijn met zowel de auto, de fiets als met het OV? Wij een beetje humor erg waarderen? Wij eigen initiatief omarmen?

Een dag als pedagogisch flexpool medewerker: Je zit aan je ontbijt. Plots gaat de telefoon. Er is een collega ziek, kan jij invallen? Natuurlijk! Je wordt al blij als je aan het gelach van de kinderen denkt. Als onderdeel van een enthousiast team zorg jij ook vandaag voor een gezellige dag, waarbij een het creëren van een veilige en uitdagende omgeving het uitgangspunt is. Aan het einde van de dag kijken jij en je collega elkaar aan, moe maar voldaan: wat was dit een mooie dag!

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Wil je meer weten?

Bel of app Melissa, recruiter, bereikbaar via 06 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures