Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch (sport)medewerker  

op een van onze BSO-locaties in Den Haag 
uren en dagen in overleg 

Hey jij daar, sportieve of creatieve alleskunner! Ben jij klaar om samen met ons te groeien? gro-up, dé kinderopvangorganisatie van Den Haag, zoekt een pedagogisch (sport)medewerker voor onze buitenschoolse opvang (BSO). We willen graag een speels en energiek iemand toevoegen aan ons team. Ben jij die persoon? Lees dan snel verder! 

Wat dacht je hiervan? Wist je dat... wij altijd meedenken over jouw ideale baan? Of je nu een voorkeur hebt voor een specifieke groep of locatie, of zelfs een combinatiefunctie met een van onze netwerkpartners wilt, bij ons zijn er tal van mogelijkheden! 

En dit ben jij! 
Na een lange dag in de schoolbanken kunnen kinderen wel wat ontspanning gebruiken. Jij bent niet bang voor een beetje creativiteit en avontuur en komt met originele ideeën voor activiteiten. Zeilen op de Hofvijver, een potje voetbal op het strand of gewoon een gezellig gesprek? Jij draait je hand er niet voor om! Onze kinderopvanglocaties hebben een frisse, moderne en uitnodigende uitstraling. Het bedenken van bijzondere en levensechte activiteiten voor kinderen geeft ons energie. Sport, beweging en gezonde voeding staan bij ons centraal. Jouw werkdag begint na schooltijd rond 14.30/15.00 uur, nadat je een hele ochtend hebt kunnen genieten van je vrije tijd of tijd hebt gehad voor je studie. Wil je liever ook in de ochtend werken? Bespreek dan de mogelijkheden voor aanvullende uren in de peuteropvang of op het kinderdagverblijf! 

Dit zijn de locaties waar je direct aan de slag kan: 

 • Hamelen, Wateringse Veld: Veel faciliteiten op loopafstand; ravotten met de kinderen in de speeltuin of even snel boodschappen doen in de supermarkt, gewoon omdat het kan! 

 • Da Vinci, Moerwijk: Gezellige locatie waar je ook collega's van het kinderdagverblijf en de peuteropvang om je heen hebt. 

 • Gulliver, Wateringse Veld: Een nieuw team met leuke plannen en op zoek naar meer. Neem dus vooral jouw ideeën mee! 

 • IKC Helen Parkhurst, Leyenburg: Sportiviteit staat centraal met toegang tot een voetbalkooi, sportvelden en een beweegvloer in huis! 

 • Jonas, Benoordenhout: Een kindcentrum met een prachtige natuurspeeltuin, een fijn schoolplein en een gymzaal voor leuke sportactiviteiten. 

 • Rataplan, Loosduinen: Hier vind je een gekke bende van 4 tot 9 jarigen, gevestigd in de Behemen Kijkduinschool. 

 • Vroondaal, Loosduinen: Op deze IKC vorm je écht één geheel met de basisschool. Ideaal voor een soepele overdracht! 

 • De Supervogels, Nootdorp: Voetbal en sport is waar het hier om gaat!

 • Haantje de Voorste, Den Haag: Sport, sport en nog eens sport.

Dit krijg je van gro-up

 • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

 • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

 • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

 • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

 • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

 • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

 • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

 • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Wil je meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Melissa, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures