Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als sportieve en creatieve Pedagogisch medewerker BSO

op onze locatie Piek - O - Bello
18 tot 30 uur, dagen in overleg
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489

De baan

Voor onze bso locatie in Vleuten zijn we op zoek naar creatieve en sportieve pedagogische medewerkers!

Op onze bso locaties is het nooit saai en is er altijd iets te doen! Uitdaging genoeg dus :) 
Van het organiseren van sport- en spelmiddagen tot het bedenken van activiteiten. Jij kan daarin lekker je creativiteit kwijt. Enthousiasmeren en motiveren is voor jou geen onbekend terrein. 
Samen met je collega's zorg je ervoor dat de kinderen zich vermaken tijdens de activiteiten en zij hun energie en pret daarin kunnen vinden. 

De werkplek

We zitten naast de Torenpleinschool en Piek-O-Bello Junior in het schoolgebouw. Dit maakt Piek-O-Bello voor kinderen een bekende en vertrouwde plek. We werken al jaren samen met de Torenpleinschool, waardoor we elkaar op de hoogte houden over belangrijke ontwikkelingen. De school en onze pedagogisch medewerkers weten elkaar goed te bereiken wanneer nodig.

De bushalte bevindt zich op 2 minuten loopafstand. Ook zijn de winkels in de buurt makkelijk bereikbaar, ideaal om na het werken boodschappen te doen of om te shoppen!

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Wat breng je mee als pedagogisch medewerker?

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • ​​​​​​​Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre.

Wil je meer weten?

Bel of app met Melissa, recruiter, bereikbaar via 06 46 60 28 12.

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures