Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker op BSO Hoppershonk (Hockeyclub Ypenburg) 

20 uur op de ma,di,do,vrij
maandsalaris tussen € 2.539 en € 3.489 

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En je helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen. Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat nodig is om verder te komen. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.  

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op onze Kidsclub waarbij de kinderen tussen de 8,5 en 13 jaar zijn. Het betreft een functie voor 8 uur (2 middagen) op de dinsdag en donderdag. Maandag en vrijdag zou flexibel eventueel kunnen, maar niet standaard op rooster. 

Je gaat werken met 2 directe collega's. Onze locatie is gelegen in een hockeyclub waarbij we van alle velden gebruik mogen maken. We zitten tegenover onze andere locatie de Schatjager en huren 3 middagen de gymzaal van de school. 

Ben je op zoek naar een bijbaan naast je hbo studie? Solliciteer gerust! 

Wat ga je doen als pedagogisch medeweker

Als pedagogisch medewerker ga je je bezig houden met de kinderen (8,5 t/m 13 jaar) die uit school worden opgehaald. 
Je zal de kinderen vermaken, sportief bezig zijn en vooral activiteiten bedenken en uitrollen. 
Het is dan ook belangrijk dat je creatief bent. 

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op deze toffe locatie al vervuld. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures