Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker op BSO De Schatjager
voor 20 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
maandsalaris tussen de €2.539 en €3.489 o.b.v. 36 uur
 

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker locatie De Schatjager in Ypenburg volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En jij helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen. 

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker in Ypenburg?

Op de BSO locaties van gro-up is het nooit saai en is er altijd iets te doen! Uitdaging genoeg dus :) Van het organiseren van sport- en spelmiddagen tot het bedenken van energieke activiteiten. Jij kan daarin lekker je creativiteit kwijt. Enthousiasmeren en motiveren komt jou natuurlijk aan. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de kinderen zich vermaken tijdens de activiteiten en zij hun energie en pret daarin kunnen vinden. 

Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft om het mooiste uit zichzelf te halen.  

Waar kom je te werken?

We zoeken een enthousiaste, sportieve collega op BSO De Schatjager. Deze locatie naast het terrein van Hockeyclub Ypenburg biedt veel ruimte voor sport en spel. Zo zijn er drie grote kunstgrasvelden, een klimrek en veel speelruimte eromheen. Bovendien maken we gebruik van de nabijgelegen gymzaal voor allerlei leuke activiteiten. Je werkt voornamelijk met kinderen tussen de 6 en 9 jaar.

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren. 

  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 

  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 

  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 

  • De ruimte om het mooiste uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen in onze eigen gro-up Academie.

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet precies wat zij nodig hebben.  

  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  

  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 

  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op deze toffe locatie al vervuld. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Melissa via 06 46 60 28 12.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op locatie. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek!

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures