Terug naar overzicht

Haal het mooiste uit jezelf

als pedagogisch medewerker BSO, op locatie BSO Onze Wereld, in Rotterdam Lage Land
18 tot 24 uur per week, op dinsdag, donderdag en vrijdag
maandsalaris tussen € 2.539 tot € 3.489

Een belangrijke rol spelen in de wereld van een kind? Als pedagogisch medewerker op een van onze kinderopvanglocaties in Rotterdam volg jij hoe kinderen de wereld ontdekken. En je helpt ze om zich al spelend te ontwikkelen.  

Waar kom je te werken? 
Je wordt onderdeel van gro-up. Waar je samen met je collega’s uit kraamzorg, kinderopvang, jeugdhulp en buurtwerk werkt voor kind, gezin en buurt. We richten ons op de ontwikkeling van het kind van 6 maanden vóór de geboorte tot aan zelfstandigheid. Enthousiaste collega’s die allemaal werken aan hetzelfde ideaal: zorgen dat iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.    

Op BSO Onze Wereld vangen we kinderen op van Basisschool Onze Wereld. Kinderen vanaf groep 4 komen zelfstandig naar de ruimte, de jongere kinderen pikken wij op. We hebben één groep voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar, één groep voor 4 tot en met 12 jaar en een groep voor 8+. We maken gebruik van de aula van de school. De kinderen van 8 jaar of ouder hebben hun eigen plek op het leerplein, op de eerste verdieping. Naast de aula is een kleine speelzaal. Ideaal als het weer écht te slecht is om buiten te spelen.

Wat ga je doen als pedagogisch medewerker BSO

Ieder kind wil je het beste geven, toch? Als pedagogisch medewerker bij gro-up is het meer dan willen. Je helpt de kinderen op jouw groep bij hun ontspanning na een schooldag. Al spelend en knutselend komen zij even tot rust. Of zet je juist een sport- en spelactiviteit op waardoor ze even lekker in beweging zijn.

Natuurlijk is geen kind hetzelfde. En daarom ben jij zo belangrijk: jij bekijkt per kind per dag wat zij/hij nodig heeft. Zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen.  

Dit krijg je van gro-up

  • Salaris natuurlijk. Volgens de cao Kinderopvang schaal 6: € 2.539 tot € 3.489 per maand bij een werkweek van 36 uur. Daarbij heb je ook 210 verlofuren
  • Bij goed functioneren wordt jouw jaarcontract omgezet in een vast contract. Jij bepaalt je uren. In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek. 
  • Een fietsplan zodat jij lekker op de (elektrische) fiets naar je werk kan. 
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. pensioenregeling, €0,23/km reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Maar ook voorrang op gro-up kinderopvang voor jouw eigen kinderen. 
  • Je leert elke dag nieuwe woorden van de kinderen. Zoals cocola.  

Dit breng je mee als pedagogisch medewerker BSO

Veel geduld met kinderen die alsmaar vragen ‘Waarom?’ is natuurlijk een must. Wat je zeker nog meer nodig hebt: 

  • Kennis van de wonderlijke ontwikkeling van kinderen: jij weet je precies wat zij nodig hebben.  
  • Het juiste diploma volgens de eisen van de cao Kinderopvang. Check hier jouw diploma.  
  • Aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken, gesprekken voeren en luisteren. Nog niet gekwalificeerd? Een oefentoets om jouw niveau te bepalen is onderdeel van ons sollicitatieproces. Bij indiensttreding zorgen we dat jij officiële kwalificatie krijgt. 
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - Vergoed door ons. 
  • Eerdere ervaring in werken met kinderen vanuit werk of stage is een pre. 

Word een gro-upper!

Solliciteer snel, want anders is het plekje op jouw ideale locatie misschien al weg. Vul het sollicitatieformulier hieronder in of solliciteer via de WhatsApp-button en wij nemen contact met je op. Eerst nog wat vragen? Bel of app Simone via 06 22 06 30 83.  

Zijn we na een telefonische intake allebei enthousiast? Dan plannen we meteen een sollicitatiegesprek op één van onze locaties. Voelt het daarna nog steeds goed? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en kun je al snel beginnen op jouw nieuwe werkplek! 

Solliciteer nu! En voor je het weet word je geknuffeld door vele Rotterdamse kinderen.

Solliciteer direct

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures